Vlad- Cel mai important motiv pentru care am ales să fac o schimbare și să vin la Revvolution a fost faptul că eu și soția mea ne pregăteam să începem diversificarea alimentară a fetiței noastre, Alexandra. Am realizat că nu putem educa un copil să mănânce sănătos încă de mic, dacă noi înșine nu faceam asta în mod regulat. Am hotărât că este timpul pentru o schimbare majoră și imediată a stilului nostru de viață și m-am înrolat în Revvolution.

Deși doar eu am mers la antrenamente, partea de nutriție (cea mai importantă) am ținut-o…toți 3 🙂

Începutul a fost destul de greu, mai ales că prima săptămână din program a coincis cu perioada de Paști și vizitele la părinți (știm cu toții ce implică). Însă nu am cedat tentațiilor care veneau din toate părțile și, după prima săptămână, s-au văzut și rezultatele (mai mult decât încurajatoare) pe cântar.

Întâlnirea cu Valentin Vasile a venit la momentul potrivit, atunci când încă mai resimțeam poftele de dulce și de pizza/paste/burgeri/insert junk food here :). A fost o experiență foarte plăcută și educativă: Vali e un tip foarte deschis și ușor de abordat. Îmi place mult cum comunică și cum interacționează cu toți “elevii” săi. Antrenamentele sunt concepute foarte inteligent astfel încât să nu te resimți fizic și sunt și distractive, de multe ori nici nu-ți dai seama când a trecut ora.

Partea de nutriție este, și ea, excelentă, iar aici mâna Taniei se vede: meniurile sunt echilibrate, atractive și chiar sunt personalizate: la fiecare ediție ea ține cont de sugestiile și modificarile pe care i le propun. Punctul forte al programului de nutriție este că se bazează pe crearea unor comportamente și obiceiuri alimentare sănătoase pe termen lung și nu se focuseaza pe așa-zisele “abateri”. Ba chiar, din punctul meu de vedere, abaterile (câtă vreme rămân punctuale), te ajută să poți menține stilul de viață sănătos.

În concluzie, veniți la Revvolution: o să vă placa și o să vă schimbe în bine!