Am venit la Revvolution fiindcă îmi doream o schimbare în bine, sănătoasă, și fiindcă programul mi-a fost recomandat de câțiva prieteni. Rezultatul a fost vizibil: am slăbit 20 de kg în 3 luni de zile!
Stilul de viață adoptat în urma programului Revvolution nu a fost greu, mai ales pentru că mi-am dorit foarte mult acest lucru, mindset-ul meu fiind programat să aplic tot ceea ce mi se spune, și mai ales creându-mi ca și viziune target-ul și sentimentul pe care doream să îl obțin în urma acestui program.
Uneori mi-a fost greu să îmi pregătesc mâncarea, însă per total nu mi s-a părut dificil, mai ales lucrând în domeniul alimentar. Trebuie să vrei și totul se poate rezolva!

Săptămânal am avut febră musculară, asta și pentru că mi-am dorit mereu mai mult și mi-am forțat limitele într-un mod adaptat corpului meu, fără excese și sub îndrumarea instructorilor Revvolution.
De multe ori în timpul exercițiilor la sala, mai ales în prima lună, am simțit că nu mai pot. Însă nu mi-am dorit niciodată să renunț, rezultatele fiind vizibile și mai ales am primit încurajări din partea instructorilor, prietenilor și familiei. Mereu am avut în minte următorul lucru: „dacă simți că nu mai poți și ai atins maximum de efort pe care îl poți depune, ține minte că ești abia la 50% din ceea ce poți!”
La Revvolution îmi place foarte mult echipa (de la instructori, Vali, Tania până la colegi) dar mai ales îmi plac foarte mult antrenamentele și felul în care sunt structurate și gândite exercițiile încât să ai parte de un antrenament complet.
Uneori, antrenamentele mi s-au parut grele, însă am înțeles de ce sunt gândite în așa fel, mai ales stiind ce înseamna HIIT. Iubesc antrenamentele Revvolution!
Voi continua experiența Revvolution cu siguranță și o voi recomanda oricui caută o schimbare, un stil de viață sănătos sau pur și simplu își dorește să slăbească pentru a fi mai sănătos, a arăta mai bine sau pur și simplu pentru sănătatea personală.