De-a lungul timpului am avut fluctuații de greutate și, cu toate că reușeam să ajung la geutatea dorită, nu mă puteam menține acolo. Mă automotivam să slăbesc în special când trebuia să merg la un eveniment important, după care iar nu mai țineam cont de ceea ce mâncam.

Cum nu cred în diete minune, am început să merg la sală și să fac sport inclusiv pentru sănătatea mea, dar nu găseam un program care să mă mulțumească și să mă ajute să îmi păstrez echilibrul și din punct de vedere nutrițional. Căutând o soluție am auzit de Valentin Vasile și programul creat de el. Revvolution este un program complet de sport, nutriție și psihonutriție și mi s-a părut că este exact de ce am eu nevoie. M-am înscris la o ediție pentru a vedea despre ce este vorba și dacă mi se potrivește. Pentru mine a fost alegerea perfectă. Sunt de părere că este cel mai complet program la ora actuală de pe piață.

Întâlnirea cu Valentin a fost foarte importantă pentru mine. Știe cum să motiveze oamenii, iar eu de asta aveam nevoie. M-a ajutat să mă autodepășesc, să îmi setez un obiectiv și chiar să-l depășesc.

Într-o lună am reușit să slăbesc 5 kilograme, iar asta nu a însemnat dietă sau mai puțină mâncare. Meniul meu zilnic conține 3 mese principale și 2 gustări. Revvolution mi-a schimbat modul în care mă raportez la alimentație și sănătate. Dacă înainte mâncam dezordonat, eram obosită și stresată, odată intrată în programul Revvolution viața mea s-a schimbat în bine. Acum sunt mult mai dinamică, mai ordonată, mă odihnesc mai bine și simt că am mai multă energie.

Pe lângă toate acestea, Revvolution înseamnă o comunitate de oameni faini, gata oricând să te ajute și să te susțină. Pentru mine este foarte important să știu că fac parte din această comunitate, că ne susținem unii pe alții și ne motivăm reciproc.