Povestea slăbirii mele începe cu 2 ani înainte de a descoperi programul Revvolution by Valentin Vasile. Fiind băiat mai șugubăț, îmi plăcea mult viața activă și sporturile aferente – însă odată cu găsirea unui job care m-a legat de birou și mi-a furat tot timpul liber au venit kilogramele în plus. Așa am reușit ca de la 68kg să ajung la 92kg în doar 2 ani. Și uite așa, ca urmare a zecilor de încercări eșuate de a slăbi, drumul meu plin de experiențe deosebite m-a adus la Valentin după o soluție mult așteptată.

Am aflat de Revvolution de pe Facebook, unde pozele cu Before and After nu aveau cum să nu-mi atragă atenția: chiar așa toți slăbesc și eu nu? Ceea ce m-a dus cu gândul la aplicabilitatea universală a programului – gen nu contează ce corp, ce gene, ce stil de viață ai, noi avem soluția.

După parcurgerea pașilor birocratici, m-am trezit la prima consultație de măsurare și pregătire a planului alimentar. Mi-am propus un goal optimist: să slăbesc 12kg în 3 luni, pe care am reușit să-l ating în 2 luni și să mai slăbesc 3kg în plus față de target.

Așa m-am ales cu un plan alimentar personalizat în funcție de obiectivul meu și 3 ore de sport pe săptămână cu program fix de luni, miercuri și vineri după muncă. Am încercat să fiu cât mai disciplinat și să mă țin de tot ce am „promis” mie însumi, iar pentru acest lucru am fost răsplătit din plin.

Planul alimentar primit mi s-a părut foarte bogat în mâncare și deloc restrictiv. Am redescoperit în acest mod mâncarea sănătoasă. A fost ușor să urmez planul, deoarece eram familiar cu bucătăria și petreceam destul de mult timp în bucătărie și până a începe programul. Antrenamentele au fost foarte diversificate, iar de la o săptămână la alta tot descopeream exerciții noi. Cel mai mult am apreciat antrenorii foarte plini de viață și mereu înțelegători.

În prima lună de program am slăbit 6kg, fără nici un efort – un orar ajustat și casoleta de mâncare după mine mereu… Wow, am înțeles că se poate, mai ales când vedeam cântarul care scădea cu 1-2 kg pe săptămână. A urmat a doua lună, când am avansat la clasa UP și am constatat că am ajuns la 79 kg – magie curată. Acum termin a treia lună și sunt la o greutate absolut confortabilă de 76kg – visul meu a fost împlinit.

Celelalte componente (sesiunile de coaching, consultanța, seminariile) au fost la un nivel superior așteptărilor mele. Personalul cu care am interacționat a dat dovadă de un profesionalism de cel mai înalt nivel. Totul a fost bine pus la punct astfel încât imediat cum apărea nevoie de consultanță, aveai o ședință deja planificată.

Per total, experiența Revvolution nu este decât un mare „Wow” pentru mine. Am înțeles că lucrul făcut cu cap nu are cum să eșueze, este foarte greu să știi totul deoarece este prea multă informație eronată pe net – foarte greu ne decidem să apelăm la ajutorul profesioniștilor. Mulțumesc mult Revvolution pentru că nu mai obosesc când urc 4 etaje sau când îmi leg șireturile, că am scăpat de mărimea L și nu mai am nevoie să-mi trag burta la fiecare poză.

Știu că pare scump, știu că vă e frică că vă pune să vă înfometați și să alergați până iese sufletul din voi – este total contrar clișeelor. Aici veți înțelege cât de gresit trăim și care sunt obiceiurile care ne îngrașă. Dacă ești într-adevăr în fața unei schimbări în viață pe care vrei să o faci atunci Revvolution este soluția.