Am venit la Revvolution pentru că simțeam nevoia unei schimbări în stilul meu de viață. Simțeam că pot și vreau să am un stil de viață mai sănătos, dar nu reușeam să mă mobilizez sau să găsesc ideile, principiile noi după care să funcționez mai bine în viața de zi cu zi. Eram în căutarea unor specialiști cu care să colaborez pentru asta, iar feedback-urile colegilor mei care au fost în program înaintea mea m-au convins că merită să încerc.

Am aflat de Revvolution în colectivul de la serviciu, iar apoi văzând pe Facebook conceptul si rezultatele, am prins încredere să mă înscriu, m-am regăsit în motto-ul Stil de viață, nu dietă :).

La cei 1.73m ai mei am considerat că 77 kg este totuși cam mult, dar nu mi-am propus să slăbesc foarte mult. Mi-am dorit inițial să ajung la 69kg, dar Tania m-a încurajat să tintesc la 65kg – pentru că se poate. După un program de 3 luni (cu pauză de Crăciun și Revelion) am reușit să ajung la 63 de kg, ceea ce e mult peste ce mi-am imaginat că aș fi capabilă vreodată. Partea frumoasă e că am reușit să fac asta fără foame, fără chin. Trei mese și două gustări îmi păreau mai mult decât suficiente și chiar așa a fost. Varietatea meselor m-a ajutat să nu mă plictisesc și am redescoperit alimente hrănitoare de care parcă uitasem și care totuși sunt atât de la îndemână.

Și chiar dacă, uneori, mă ducea gândul la un cheat meal … sportul a fost cel care m-a ajutat. După orele de antrenament mă simțeam foarte bine și parcă îmi dădeau un reset total. Antrenamentele sunt foarte eficiente și distractive, iar relațiile dintre antrenori și participanți chiar există. Astfel, aș spune că Revvolution este un program COMPLET, are de toate și ce apreciez cel mai mult este că toate sunt focusate pe individ, nu pe masă. Acum îmi doresc doar să mă mențin și să continui cu acest stil de viață.

Am să fiu mereu recunoscătoare acestui program și tuturor profesioniștilor care lucrează zi de zi să mențină standardele sus și rezultatele pozitive pe bandă rulantă.

În orice moment din viață voi simți nevoia să mai schimb ceva, am să apelez aici fără ezitare și recomand tuturor care au nevoie, își doresc sau pur și simplu au curiozitatea să încerce Revvolution, pentru mine a fost una din cele mai bune investiții în persoana mea.