După ani în care sportul a fost aproape inexistent și nutriția o mare bătaie de cap, am ajuns în punctul în care stilul meu de viață a început să îmi afecteze atât randamentul în activitatea profesională, dar și încrederea în forțele proprii, fiind dezamăgită de neputința mea de a avea o viață echilibrată.

Revvolution este programul care mi-a arătat că un stil de viață sănătos nu este ceva complicat, iar drumul spre obiectivul meu poate să fie foarte plăcut. Datorită echipei, care este absolut minunată, mi-am recăpătat încrederea în mine, energia și entuziasmul de a continua pe acest drum.
În 3 luni de când m-am înscris la Revvolution, am slăbit 4 kg, am învățat să mănânc echilibrat, să mă bucur de fiecare masă (meniurile din planul alimentar sunt delicioase), corpul meu a căpătat o formă atletică, dar cel mai importat lucru pe care mi l-a oferit Revvolution este un mental mai puternic, pregătit pentru noi provocări și dorința de a mă transforma în cea mai bună variantă a mea.

Înainte de Revvolution nu puteam să înțeleg de ce trebuie să plătești să faci sport cu antrenori, când sunt atâtea materiale gratuite online și poți să faci singur acasă.

Acum mă bucur că am luat decizia înțeleaptă să merg la niște profesioniști care:

 • m-au învățat să execut mișcările corect;
 • îmi ridică moralul prin prezența lor tonică;
 • combină exercitiile in asa fel încât, reusesc să îmi antrenez toti muschii, fara sa mă extenuez (si sa nu mai vreau sa vin data viitoare :)))
 • la fiecare antrenament fac alte variatii de exerciții si nu mă plictisesc;
 • au variante cu grade diferite de dificultate pentru exercitiile mai solicitante;
 • ne încurajează să ne reglăm noi ritmul în care putem să lucrăm, fără să ne simțim stânjeniți sau frustrați că nu tinem pasul cu ceilalți.Iar pe lângă toate astea, programul mai contine:
 • un plan alimentar personalizat, cu meniuri diversificate, extrem de usor de preparat, într-un timp foarte scurt, foarte gustoase + un meniu back up și altă listă cu substitute la alimentele din meniu. (Pentru mine a fost cu adevarat revoluționar să mă bucur de mâncarea gătită de mine, eu fiind un antitalent in bucătărie);
 • o sesiune de kinetoterapie extrem de folositoare, atât teoretică, cât și practică;
 • o sesiune de biomecanică, în care am învățat să facem exercitiile corect;
 • întâlniri 1 la 1 cu Valentin Vasile, unde poti sa ceri ajutor in depasirea obstacolelor care iti apar în timpul programului;
 • o evaluare înainte și după, care pentru mine este ca un examen de sfârșit de semestru mult așteptat (nu ca cel de pe timpul școlii);
 • o echipă bine închegată, tot timpul zâmbitoare, amabilă și gata să te ajute.In concluzie a fost cea mai bună alegere și investiție a mea. Mi-a adus mult mai mult decât mi-am imaginat initial. Am întâlnit o comunitate de oameni extrem de frumoși, din care mă bucur că fac parte. Am mai multă încredere în forțele proprii și tot drumul acesta a fost schimbat dintr-o frustrare personală, că sportul și nutriția sunt ceva ce trebuie să fac, dar nu îmi place, în rutina care îmi aduce cea mai mare bucurie și satisfacție. Starea de bine de după antrenament nu este un mit, chiar provoacă dependență. :))

  Mulțumesc Revvolution pentru noua perspectivă pe care mi-ai dat-o și pentru efortul fiecărui membru din echipă, care dă 100% de fiecare dată pentru că noi să ne atingem scopul.

  Am venit cu gândul ,,Hai să văd cât mă ține” și am ajuns la ”Nu vreau să mă mai opresc!” 🙂