Am început să mă îngraș după ce am renunțat la baschet și m-am mutat în București. Am încercat să slăbesc timp de câțiva ani prin tot felul de diete, dar cum nu eram foarte motivată renunțam destul de repede. Nu-mi doream neapărat să fiu slabă, dar mă îngrășasem considerabil și simțeam că trebuie să iau măsuri. Inițiativa nu-mi lipsea, dar cumva mă pierdeam mereu pe drum și îmi găseam diferite motive să abandonez repede orice începeam.

Din dorința de a slăbi, citisem despre o groază de diete, dar parcă niciuna nu mi se potrivea. Nu-mi plac exteremele și știam că nu voi putea ține dietă toată viața. M-am gândit apoi că poate voi reuși să slăbesc tot prin sport și fără să mai țin cont de alimentație. Așa am luat la rând mai toate sălile din București, dar fără mari rezultate.

Roxana – before Revvolution

 

Pe cei de la Revvolution îi urmăream de ceva timp pe Facebook și îmi plăcea tot ce vedeam și citeam despre ei și program. Îmi surâdea ideea de viață sănătoasă pe care ei o promovau. Așadar, mi-am făcut curaj și m-am programat la o primă întâlnire cu ei.

 

La prima evaluare l-am cunoscut pe Valentin Vasile, creatorul programului Revvolution. Era diferit de toți ceilalți antrenori de până atunci. Eram obișnuită cu antrenori veseli, exuberanți, care promit marea cu sarea, iar Valentin era serios și rezervat. Mi-a spus că doar de mine depinde să-mi ating obiectivele, iar dacă voi ține cont de sfaturile lui, îmi promite că voi ajunge acolo unde îmi doresc. Privind retrospectiv, cred că atitudinea lui face parte din procesul de motivare. Am plecat de acolo mai hotărâtă ca oricând, cu ideea ca “o să-i arăt că voi reuși!”

Roxana – after Revvolution

Așa am reușit să slăbesc 33 de kilograme în 9 luni. A fost o surpriză totală pentru mine să constat că numai după o lună am slăbit 7 kilograme fără să sufăr de foame. Mi se părea chiar că mănânc prea mult, dar de fapt mâncam pentru prima oară corect.

 

Revvolution m-a învățat să am un stil de viață echilibrat, fără excese și, mai ales, să fac asta fără efort. Odată cu echilibrul exterior, am descoperit cum e să fii mulțumit cu tine, să te accepți așa cum ești, dar sa încerci permanent să devii cea mai bună variantă a ta.

 

Evenimentele organizate în cadrul comunității Revvolution m-au ajutat și ele foarte mult. Aici am reușit să cunosc și alți oameni care aveau aceleași obiective și aceleași griji cu care mă confruntam și eu.

Faptul că cei de la Revvolution au fost lângă mine și m-au susținut în această călătorie a mea a contat enorm pentru mine.