Principalul motiv pentru care m-am înscris în program a fost sănătatea. În vară am avut parte de cel mai mobilizator eșec și atunci am conștientizat că greutatea în plus poate fi una din principalele cauze ale eșecului.

M-au atras testimonialele. În plus, studiind oferta, m-a atras combinația de servicii de sport și nutriție și am zis hai. Nu regret deloc.

Am aflat de program de pe facebook. Cred că a fost cea mai bună reclamă de pe facebook din viață mea.

Targetul meu inițial a fost să slăbesc. Nu mi-am setat o greutate înainte într-un interval de timp. Apoi, pe parcurs am fixat un 75/65 și apoi cel final a fost conform Tanita (62 kg). Respectând antrenamentele și programul alimentar, kilogramele s-au tot dus. Am pornit la final de august de la 90 de kg și în momentul actual am ajuns la 65,6 kg (conform ultimei evaluări).

    Planul alimentar este excepțional. Din punctul meu de vedere este biblia unui nou stil de viață fain, cu multe bucurii și fără frustari. Spun că e o biblie, pentru că am învățat combinații și noi alimente, în plus principii pe care să le urmez astfel încât să nu mă cramponez strict de ceea ce e pe foaie. În proporție de 95 % am urmat baza planului, ba chiar pot spune că am renunțat la cină, pentru că efectiv nu mai intră, cu atât mai mult după antrenamente. Au mai fost și mici excepții, dar făcute rar și moderat.

  Ca o remarcă, e prima dată în viață mea când am ținut post și nu numai că nu m-am îngrășat ci chiar am slăbit!

Sunt un om care tot timpul s-a luptat cu greutatea și care a mai accesat diverse programe de sport. Ceea ce este la Revvolution este foarte fain și diferit (personalizat pe puterile fiecăruia și antrenamente atent supravegheate de antrenori). Am venit și vin cu mare drag la antrenamente. Pentru mine, e „ceașca mea de cafea cu energie”. În orice stare aș veni, plec de la antrenament cu un zâmbet larg pe buze.

În primul rând, clasarea participanților pe clase de dificultate mi se pare un mare atu. De asemenea, diversitatea antrenamentelor și a exercițiilor este cel de-al doilea mare atu. Ceea ce mi-a mai plăcut foarte mult este faptul că evoluția ta este urmărită de antrenori iar trecerea de la o clasa la alta se face exclusiv cu acordul lor.

            Am reușit să ajung la câteva seminarii (cel de kinetoterapie, consultanță nutriție, alergări) și pot spune că sunt super eficiente. Înveți ce anume nu faci bine în timpul antrenamentelor poate, faci mult mișcare în plus, ești direcționat pe drumul cel bun. Din punctul meu de vedere, toate aceste componente reprezintă cărămizile fundației unui nou stil de viață.

            Chiar dacă nu am pornit inițial cu un obiectiv clar, pe parcurs l-am stabilit pe cel impus de Tanita (62 kg). În momentul actual nu l-am atins dar mai am puțin. În continuare îmi doresc să îmi ating obiectivul și să mă mențin.

 Nu am avut niciun moment dificil în care să mă gândesc să renunț. Pentru mine a devenit microb, dar un microb sănătos

Per total, experiența Revvolution a fost una excelență. Îmi place absolut tot, dar cred că o caracteristică de succes a programului o reprezintă diversitatea (exerciții/alimentație). În acest mod, ești plăcut suprins de fiecare dată și necunoscutul încânta și te determina să vrei să vezi ce va urma.

  Această experiență mi-a influențat sănătatea dinspre rău în foarte bine. De fapt, sănătatea a fost impulsul pentru a mă apuca. Față de acum 4 luni am un tonus extraordinar, mă simt extarordinar de bine fizic (sunt mult mai activă) și psihic (optimismul o dată pierdut a revenit debordant acum). Pentru de mine aceste luni de până acum și ce va urmă au reprezentat o revoluție a sănătății.

                Pentru mine, Revvolution este așa cum îi spune și numele, o revoluție a stilului de viață. Este o adevărată școală a vieții sănătoase prin care înveți și înțelegi că:

1)    Din punct de vedere nutrițional: alegerile sănătoase nu sunt extreme, nu sunt pline de frustrări, și că poți fi sănătos, dar și fericit.

2)    Din punct de vedere mișcare: o școală cu profesori minunați, care te determină să îți depășești limitele și care oricâte oftaturi și picături de oboseală scot de la ține în timpul antrenamentului, au un dar aparte că la final să te determine să zâmbești din toată inima.

În final aș spune așa, dacă ați găsit motivația, tot ce va mai trebuie este suportul și atunci încercați fără rezerve Revvolution.