Am venit la Revvolution, deoarece căutam să fac o schimbare în viața mea pe planul sănătății. Ultimii 3 ani au fost plini de schimbări pentru mine – foarte bune, dar care au venit la pachet și cu mult stres, pe care nu l-am realizat până nu am devenit foarte haotică în ceea ce privește alimentația. Probabil tot pe fondul stresului am luat în greutate 10 kg în ultimul an și jumătate. Și automat, am devenit tot mai nemulțumită de felul cum arătam. Dar nu era doar asta, nici fizic nu mă mai simțeam bine – gâfâiam și la cel mai mic efort, orice mâncam îmi provoca crize de fiere, iar de la 26-27 de grade în sus deja mă sufocam și transpiram foarte mult. Era HORROR!
Am auzit de Revvolution de la o cunoștință care fusese în program și slăbise destul de mult și căutând apoi pe net, am realizat că mai vizitasem o data site-ul, văzând o reclamă pe Facebook. Mai greu a fost să mă mobilizez și să risc, pentru că nici financiar nu stăteam foarte bine. Eram și ușor (mai mult) pesimistă, căci ceea ce mai încercasem în ultimul an, nu funcționase-reducerea zahărului și a glucidelor din alimentație (e adevărat, pentru perioade scurte, căci neavând rezultate rapide, cum orice om disperat își dorește, renunțam!). Dacă dau atâția bani și nu reușesc nimic? Dacă nu sunt în stare să mă abțin de la mâncatul emoțional? Dacă… dacă… Dar, într-un final, în luna Noiembrie a anului trecut, m-am mobilizat, mi-am pus deoparte bani pentru o ediție Revvolution (cu 2 antrenamente pe săptămână) și mi-am zis că măcar o lună să merg, să văd cum e, că încercarea moarte nu are!
Obiectivul pe care mi-l setasem eu personal, până să ajung la evaluarea inițială, erau în primul rând cele 10 kg acumulate în ultimul an. Aveam 72 de kg când am ajuns la Revvolution, iar în 7 luni, am slăbit 13 kg. Am ajuns la 59.1 de kg, greutate pe care nu am mai avut-o din clasa a 10-a.
Am venit cu inima cât un purice la evaluarea inițială, pe care am avut-o chiar cu Valentin. Mi-a explicat cum e cu fiecare din indicii de pe bonul Tanita, că obiectivul meu raportat la vârstă, înălțime și structura corpului meu ar trebui să fie 57 kg. Îmi suna așa departe, dar totuși ÎMI DOREAM ASTA și mi-am zis că nu trebuie să fie imposibil. Am așteptat apoi cu sufletul la gură planul alimentar. Eram sceptică în privința asta, pentru că nu am ținut diete în viața mea (nu sunt în stare să țin ceva în ce nu cred pe termen lung).
Bineînțeles că m-am relaxat instant când l-am primit: alimente și combinații variate și bine gândite, ghidul de substitute alimentare, genial, plus variante de meniu pentru zilele când nu prea ai timp de gătit. Nu ai cum să nu slăbești și să nu te simți mai bine mâncând efectiv, în baza planurilor alimentare concepute de Tania.
Marea mea problemă, de fapt, a fost alta: să mă educ să am mese regulate. Nu mâncam atât de mult sau de nesănătos, pe cât de dezorganizat o făceam. Faptul că am mereu din ce alege și mi-am putut concepe apoi și singură mesele (în funcție de ce aveam în frigider, să zicem că nu mereu am de toate în el sau nu mereu merg la cumpărături) doar respectând principiile din planul Taniei, m-a ajutat și mi-a ușurat foarte tare demersul către un stil de viață sănătos 🙂
La primele antrenamente, mă simțeam atât de prost în pielea mea și atât de greoaie în mișcări, încât mă gândeam la un singur lucru: sigur nu mă va ține mult și o să mă las. Însă, după 2 săptămâni, mă gândeam deja cum fac să continui și luna următoare. Efectiv, atmosfera de la ore și structura antrenamentelor, creează dependență. Exercițiile sunt atât de complexe și de bine îmbinate, antrenorii își dau interesul atât de mult în a te ajuta, corecta și îndruma către ceea ce ți se potrivește mai bine, că nici nu te plictisești, dar te și destinzi la ore. Și în plus, de la lună la lună, rezultatele nu au întârziat să apară. Acesta a fost cel mai bun motivator! Este extraordinar faptul că programul îți pune la dispoziție atâtea mijloace spre a-ți atinge obiectivul (seminarii de nutriție și de biomecanică pentru execuția corectă a mișcărilor de la antrenamente, sesiuni de coaching, recuperarea antrenamentelor pierdute etc), dar cred că cel mai important este să ai voință și ambiție!
În clipa de față, mă aflu în punctul în care mai am de slăbit 2-3 kg de grăsime și să-mi mai tonifiez musculatura. Deci sunt optimistă, văd că se poate și mai bine și chiar nu vreau să renunț. Aș putea continua poate într-o sală mai ieftină, dar totuși nu-mi vine, pentru că Revvolution este o experiență ce merită continuată pe termen lung, nu doar pasageră. Pot spune că mi-a schimbat viața! Am slăbit într-un ritm sănătos și eficient, mă simt per total mult mai bine și estetic, dar și fizic și psihic. Vin cu drag la antrenamente, de unde plec încărcată de energie! Și cum schimbările nu sunt cea mai mare plăcere a mea (a creierului meu, de fapt), probabil o să continui cât timp îmi voi permite.
Recomand cu încredere Revvolution oricui dorește o schimbare de acest gen în viața lui/ei! Drumul poate fi lung și anevoios, dar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor!