Olivian este un Revvoluționar care a ales să se antreneze cu programul Revvolution Online și, în doar câteva luni, rezultatele au apărut. Însă, cel mai bine descrie experiența sa chiar Olivian.

„Am cumpărat Revvolution Online în luna iunie și aș vrea să îi mulțumesc lui Valentin Vasile pentru că m-a ajutat să rezolv o problemă ce mi-a dat bătăi de cap de când mă știu. Începând cu „Stil de viață, nu dietă” (acolo a fost momentul de cotitură) și continuând cu Revvolution Online – nivelul More, în mai puțin de 2 luni am reușit nu doar să-mi ating obiectivul (să slăbesc de la 94 la 87 kg), dar să îl și depășesc – am ajuns chiar la 84,5, ceea ce nu poate decât să mă bucure.

Următorul pas este „Confesiunile unui nutriționist” și să trec la Revvolution Online – nivelul Up pentru a-mi tonifia corpul și a mai elimina ce a mai rămas. Transformarea este mai mult decât vizibilă – mă și simt foarte bine.

De asemenea, vreau să le mulțumesc Ilincăi și Taniei pentru contribuția lor importantă.

Nu în ultimul rând, trebuie să menționez că citind cărțile lui Vali Vasile am început să mă gândesc serios la posibilitatea de a îmi dedica parte din timp studierii nutriției într-un mod mult mai serios. În ultimele 2 luni cred că am spus de cel puțin o sută de ori „nu e o dietă, e un nou stil de viață”, ba mai mult, nu de puține ori m-am găsit în situația de a explica oamenilor în ce constă noul stil de viață și, recunosc, mi-a plăcut să le explic.

Îți doresc mult succes, Valentin, în tot ce faci pentru că îți iese de minune!