Problemele cu kilogramele au început o dată cu job-ul în corporație și statul pe scaun câte 9-10 ore pe zi, uneori chiar și mai mult. În plus, mâncam când apucam. Așa am început să mă îngraș ușor, dar sigur. Soțul și mama îmi mai atrăgeau atenția că încep să mă îngraș, dar nu le-am dat atenție până într-o zi când m-am suit pe cântar și am văzut că mă îngrășasem cu peste 10 kilograme în mai puțin de un an. Atunci am realizat că e cazul să fac ceva, altfel voi continua să mă îngraș.

 

Before Revvolution

Revvolution: antrenamente de grup și un plan de nutriție personalizat pe nevoiele mele

Am început să caut pe internet o soluție eficientă care să mă ajute să scap de kilogramele nedorite într-un timp realativ scurt și care să nu implice diete sau pastile „miraculoase”. Eram interesată, în special, de un program care să mă învețe cum să mănânc corect și echilibrat. Pentru ca nu îmi plăce să gătesc, alimentația era un haos, mâncam destul de mult fast-food.

Programul Revvolution mi-a atras atenția după ce am văzut transformarea impresionantă a unei foste colege de facultate. Așa am început să caut informații despre ei și program. Mi-a plăcut tare mult varianta propusă de Revvolution: antrenamente de grup și un plan de nutriție personalizat pe nevoiele mele.

Întâlnirea cu Valentin a fost plină de informații utile și foarte motivantă. Am înțeles că slăbitul nu trebuie să fie o corvoadă și că tot ce trebuie să fac este să vin la antrenamente și să mănânc după planul alimentar dat de ei. Tot atunci am făcut cunoștință și cu celebrul cântar Tanita, care m-a măsurat din cap până în picioare :).

 

 

After Revvolution

În doar două luni am reușit să slăbesc aproape 7 kilograme și să-mi tonific corpul. Am început să mă simt din nou bine cu mine și cel mai important lucru este că am învățat să mănânc corect. În plus, am descoperit avocado, de care m-am îndrăgostit iremediabil și am renunțat la zahăr.

 

Revvolution nu este doar un program care te ajută să slăbești și să mănânci echilibrat. Revvolution este și o comunitate de oameni dedicați care te susțin să ajungi acolo unde îți dorești.