Am venit la Revvolution pentru că urmam un program de bodyweight acasă, 5 zile pe săptămână, și am slăbit până la un punct, după care nu reușeam să mai slăbesc.
Despre program știu de la prietena mea, care este și ea înscrisă.
De când am început Revvolution am slăbit 9 kg într-o lună și 2 săptămâni, în ultimele 2 săptămâni m-am menținut, lucru pe care mi l-am și dorit.


Nu a fost greu deloc din puncte de vedere al conținutului meniului, fiind adaptat și după preferințele mele. Au fost chiar niște rețete pe care le voi mai face și în viitor. Singura parte puțin dificilă a fost gătitul, nefiind obișnuit până la Revvolution, însă acum mi se pare foarte ușor.
Antrenamentele mi-au plăcut foarte mult în primul rând datorită varietății și folosirii greutăților / TRX etc (lucru care nu e posibil acasă), dar și datorită faptului că antrenorii sunt lângă tine să te corecteze și au grijă să lucrezi corect.

Nu m-am gândit niciodată să renunț pe parcursul celor 2 luni.
Mi-am îndeplinit obiectivele în proporție de 80 %. La ceea ce mai am de lucrat este nevoie și de ceva mai mult timp.
Revvolution a fost programul care m-a ajutat în primul rând să înțeleg cât de mult contează alimentația corectă și faptul că alimentația reprezintă cheia principală a succesului în procesul de slăbire. Deși antrenamentele pe care le făceam acasă de 5 ori pe săptămâna erau intense, neavând o alimentație corectă, rezultatele nu au mai apărut la un moment dat. În al doilea rând m-a ajutat să corectez anumite posturi greșite că să lucrez corect.
Experiența a fost una care a întrecut așteptările mele inițiale. Sunt foarte mulțumit de program.
Cel mai mult mi-a plăcut nutriția și varietatea antrenamentelor.
Voi continua să vin la Revvolution și deja am recomandat altor persoane programul, iar aceste sunt nerăbdătoare să înceapă.