Începusem o dietă pe cont propriu, pe care am ținut-o timp de vreo 2-3 luni, dar am simțit că am nevoie de un pic de structură pe partea de nutriție și training. Motivul pentru care am venit a fost evident să mai pierd din greutate, să fiu mai în control din punct de vedere al sănătății, regimului alimentar, să fiu mai fit, și, de ce nu, să redobândesc mai multă încredere în mine.

Despre program am aflat de la un prieten care făcuse câteva luni, și întotdeauna îl știusem puțin mai overweight și la un moment dat l-am văzut foarte fit și cool și l-am întrebat ce-a făcut, și mi-a recomandat Revvolution.

După ce am ajuns la Revvolution, informațiile primite, evaluările lunare și discuțiile cu nutriționiștii, m-au ajutat să îmi stabilesc un target de 70-73 kg, însă fără să mă gândesc neapărat din start la goalul final, ci s-o iau în pași mici, în fiecare lună în jur de 3-3,5 kg. Cred că de prin ianuarie am slăbit vreo 15 kg.

Planul alimentar nu mi s-a părut niciodată prea greu, și mi se pare tare că e ajustabil în funcție de preferințele mele alimentare, sau de timpul pe care-l am la dispoziție pentru gătit. Uneori am mai mult timp la dispoziție și e fun și ușor, alteori îmi cumpăr chestii gata făcute sau îmi comând chestii similare, dar în general e făcut în așa fel încât să fie accesibil, să găsești și ingredientele, sau chiar și meal-uri gata făcute care corespund cu planul alimentar. Deci a fost destul de ușor, și foarte de ajutor, comparativ cu lunile în care era necesar să-mi planific eu mesele și să fiu super atent cum le echilibrez. Deci din punctul asta de vedere chiar mi-a ușurat viața.

Inițial, antrenamentele mi s-au părut un pic grele, dar probabil și din cauza că nu am fost niciodată genul de persoană super activă sau sportivă, însă în câteva săptămâni sau luni au devenit chiar fun, și mi-au dat un super boost de energie și încredere în mine. Cred că cel mai mult îmi plac circuitele pentru că sunt super variate și fun.

La un moment dat am avut niște probleme cu spatele și trainerii mi-au explicat cum să fac exercițiile în așa fel încât să nu pun prea mare presiune pe zona aia și când chiar a devenit greu, m-au sfătuit să mă opresc și să merg la medic și kinetoterapeut. Și acum mai nou Revvolution oferă și partea asta de consultanță cu un kinetoterapeut, ceea ce mi se pare super tare și de ajutor.

Momentan sunt într-o fază în care mai doresc să mai pierd vreo 6-7 kilograme, am avut câteva luni în care m-am menținut sau chiar am pus vreo 2-3 kilograme, din motive personale, din cauza faptului că am ieșit puțin din rutină, însă acum cu ajutorul meniului, a trainingului și al sesiunilor de kineto, cred că în câteva luni o să îmi ating targetul, nu e grabă. Și după asta doresc să rămân pe acest stil de viață, pe training, și un regim alimentar sănătos care să mă ajute să mă mențin.

Da, am avut momente dificile când am avut aceste probleme cu spatele și am fost nevoit să iau o pauză de câteva luni, însă am rămas pe Revvolution GO, pe partea de dietă și evaluări cu nutriționiștii, și m-a ajutat. Chiar acum mă aflu într-un moment mai dificil în care îmi este puțin greu să mențin regimul alimentar, însă ce mă ajută sunt sesiunile de discuții cu nutriționiștii pentru că mă fac să-mi dau seama că deși am luat niște decizii mai puțin sănătoase, asta nu înseamnă că e totul pierdut, și că pot să revin în ritm cu ajutorul meniului și al exercițiilor.

Înainte să încep să urmez planul alimentar și sesiunile de antrenamente aveam impresia că a fi overweight este parte din ceea ce sunt eu, că e un feature atât de al meu încât niciodată nu o să pot să fiu altfel, însă faptul că am început programul Revvolution și că a avut efecte, și că în fiecare lună discut cu un nutriționist și văd rezultate concrete m-a super ajutat și mi-a dat energie și încredere.

Per total, experiența Revvolution m-a ajutat mult să fiu mai energic, mai fit, mult mai încrezător în ceea ce pot realiza.