Am venit la Revvolution pentru că am știut că va fi un imbold important pentru mine. După lungi discuții cu familia, am decis. Aveam nevoie de ajutor, singură nu reușisem. Înainte să mă înscriu am urmărit destul de mult timp contul de facebook și mi s-a părut că se pune accent foarte mult pe rezultatul fiecăruia. Nu a rămas decât să mă conving că așa este.

Am aflat de Revvolution de pe Facebook, mi-a apărut în feed probabil pentru că am căutat în zonă muncii mele săli de fitness. Am urmărit pagina Revvolution cam vreo 2 – 3 luni înainte să mă înscriu.

Nu aș putea spune că am avut un target inițial, am plecat pe principiul: mă duc 1 lună să văd cum este și vedem apoi ce va fi. Ei bine, luna aceea s-a transformat în mai multe și am slăbit în total 20 kg. Am început în luna Mai și la finalul ediției din Octombrie slăbisem 20 kg, cu mențiunea că luna August și Septembrie au fost luni de pauză însă nu mă voi opri aici.

Planul alimentar este unul accesibil și cât mai simplu construit, cu alimente diverse astfel încât să nu fim copleșiți de câtă mâncare trebuie să gătim. Aș putea spune că este o combinație între simplu de urmat în funcție de motivația pe care o ai, dar și pentru cei mai comozi este accesibil. Ușurința cu care l-am urmat nu a venit în urma faptului că mi-am dorit să ajung să am rezultate dar mai ales din faptul că nu am simțit niciodată senzația de foame urmând planul alimentar.

Având în vedere că am venit în acest program cu un număr mare de kg, m-am înscris în grupa cea mai ușoară. Antrenamentele au fost diverse, altele la fiecare oră, nu dificile astfel încât să mă epuizez, deși ritmul și-l stabilește fiecare, nu există jenă sau obligația să ții ritmul cu ceilalți colegi. Cel mai mult la ore am apreciat lucruri pe două planuri: Unul ce a ținut de mine, dacă avem o problemă sau o întrebare mi se acordă atenție și așa se întâmplă cu fiecare participant și al doilea plan este cel al tipului de antrenament, niciodată același. O nouă oră, o nouă provocare. Nu în ultimul rând antrenorii sunt cei mai buni, știu că probabil sună a clișeu însă aceștia sunt cei mai importanți în modul în care decurg ședințele.

Și mai sus am pus accent pe faptul că fiecauia i se acordă atenție individual, sesiunile de coaching au întărit și mai mult convingerea că primesc ajutor susținut. Cu informații , cu posibilitatea de a pune mai multe întrebări, de a înțelege mai bine acest proces. În fiecare dintre sesiunile de consultanță am avut ocazia să acumulez cât mai multe informații pe care să le folosesc în viitor, pentru că după cum bine spune și motto-ul programului, decizia pe care am luat-o nu este aceea de a ține o dietă, ci de a-mi schimba cu totul perspectiva despre cum, când, cât și ce trebuie să mănânc de acum încolo. Revvolution este programul care îți pune la dispoziție uneltele, îți stârnește curiozitatea să afli din ce în ce mai multe și să reușești să mergi pe drumul ales.

În tot timpul parcurs cu Revvolution am avut doar de câteva ori (maxim 5 ori) nevoia să recuperez antrenamente și a fost foarte simplu să recuperez ședințele la care nu am putut ajunge. Am avut și ocazia să particip la o ședința cu Vali. A fost foarte antrenant, vibe-ul lui este inspirational și asta se vede și simte și în ceilalți antrenori.

Consider că în momentul de față sunt în perioada în care trebuie să aplic tot ce am învățat. În discuțiile din ședințele de consultanță cu Mihai și Tania l-am numit Testul Suprem 😊 Trebuie să mă autoeduc în tot procesul acesta ce ține de alimentație, să fiu conștientă de acțiunile mele alimentare și să mă mențin, ba chiar să slăbesc în continuare. Numai așa pot știi că acesta este adevăratul meu success.

Nu am avut nici un moment de cumpănă în tot timpul petrecut la Revvolution, da, au fost momente dificile însă nu m-am gândit niciodată să renunț. Momentele dificile nu vin de la Revvolution, vin din fiecare dintre noi. Unora le este mai ușor, altora mai greu. Chiar dacă faci pași mici, ei sunt făcuți, dacă renunți, nu mai este nimic.

Revvolution te ține în priză, nu te plictisește, nu te ignoră, nu ești singur. Empatia în aceste momente pentru mine a fost foarte importantă.

Înainte de a intra în acest proces de schimbare am făcut analizele de rutină, care nu au fost cele mai în regulă, iar la jumătatea programului mi le-am refăcut și lucrurile au stat cu totul si cu totul altfel. Deci din punctul acesta de vedere lucrurile pot fi masurate si ele foarte concret. Sa nu uitam si starea psihica care s-a îmbunătățit.

Când am plecat ultima dată de la sală, mă schimbam și pe perete este un tablou cu un quote motivațional în care era scris “Don’t look back, you’re not going that way”. Nu pot explica sentimentul avut, dar dacă vrei să vezi cum e, trebuie să încerci.