Am venit la Revvolution pentru a face mișcare și pentru a slăbi. Luasem în greutate foarte mult, aveam 86 kg la o înălțime de 1.58. Între timp am citit pe site relatările celor care au obținut rezultate și asta m-a motivat să încerc programul.

De Revvolution am auzit și de la o colegă de serviciu care deja era înscrisă în program. Targetul meu inițial a fost să scad sub 70 kg.
Planul alimentar mi s-a părut ușor de urmat. La început antrenamentele mi s-au părut solicitante, fiindcă lipsa mișcării își spunea cuvântul. Dar starea pe care o aveam la sfârșitul antrenamentului , mă făcea să mă simt plină de energie, iar asta mi-a dat motivația să continui. În plus, m-am bucurat de posibilitatea de a participa la sesiunile de recuperări, astfel am putut face toate ședințele de antrenament, chiar dacă am avut un program mai încărcat.

În prezent am 65 kg și îmi doresc să mai slăbesc cel puțin 5 kg, să am un tonus mai bun, să fac mai mult sport. Am avut și momente dificile, ca orice persoană care începe un program de transformare corporală.

Mi-aș fi dorit să slăbesc mult mai rapid si chiar dacă nu fost așa, nu am renunțat pentru că am înțeles că e nevoie de timp într-o schimbare sănătoasă. Momentul în care vedeam rezultatele noului stil de viață mă motivam să merg în continuare.
Din experiența mea, aș vrea să transmit următorul mesaj persoanelor care își doresc și încă nu și-au făcut curaj: ”Daca nu ai reușit singur în atingerea obiectivului tău încearcă să te lași ajutat. Motivația ta, împreună cu programul Revvolution te vor ajuta cu siguranță”.

Înscrierea în program este o experiență minunată, iar participarea alături de alți oameni cu obiective asemănătoare creează mult mai multă motivație.