Am venit la Revvolution deoarece aveam nevoie de o schimbare atât în ceea ce privește numărul de kilograme, dar și mentalitatea și modul în care îmi priveam corpul. Mă aflam într-o perioadă destul de încărcată și mi-am dat seama că nu reușesc să dau randament 100% pe celelalte planuri deoarece eram nemulțumită. Sursa nemulțumirilor mele venea de la sedentarism și de la faptul că nu îmi iubeam corpul.

Despre Revvolution am aflat prin intermediul Facebook-ului, iar apoi am căutat site-ul lor încercând să îmi dau seama ce are acest program diferit față de celelalte programe care circulă în online. Văzând pe site poveștile cu before and after care nu erau vreo 2/3, mi-am dat seama că acest program este unul serios care a reușit să ajute foarte mulți oameni, așa că m-am gândit că s-ar putea să am și eu o șansă. Zis și făcut, am plecat la drum puțin sceptică, dar după prima lună în care slăbisem 4 kg, entuziasmul era la cote înalte și mi-am spus pentru prima dată: Eu pot! În total au fost -15 kg pe parcursul a 6 luni de zile, știu că poate părea un număr mic, dar de fapt aceasta spune foarte multe despre eficiența programului.

În astea 6 luni de zile nu am simțit vreodată că vreau să renunț, deși au fost luni în care țineam cu strictețe planul alimentar primit de la nutriționist, au fost și luni în care abia dacă respectam planul în proprtie de 20% (nu spun că am făcut bine) , dar eu continuam să scad în greutate. Să zicem că am vrut eu să testez în ce măsură abaterile mele vor afecta rezultatele, dar efectiv pricipiile după care este construit planul alimentar și pe care le înveți și tu încă din prima lună, nu au cum să îți afecteze numărul de kilograme, în sensul creșterii. Planul alimentar este ușor de urmat,iar diversitatea este cuvântul care îl definește. Acesta vine în două variante, una pentru cei mai leneși care preferă să nu petreacă prea mult timp în bucătărie, dar atâta timp cât voința ta există acolo, sigur îl vei urma. Faptul că am avut acel ghid cu care să înlocuiesc anumite alimente care nu îmi plăceau a fost genial, deoarece la prima evaluare ești întrebat dacă există anumite alimente pe care nu ai vrea să le regăsești în meniu, dar pe moment nu conștientizezi care ar fi acele alimente. Întâlnirea cu nutriționistul după prima lună mi-a dat încredere și m-a făcut să mă simt bine cu faptul că am anumite alimente cu care nu rezonez, ea venind cu soluții pentru următoarele planuri alimentare.

În primele 3 luni am fost la clasele de Grow, iar în următoarele la More. Antrenamentele au fost solicitante și spun asta pentru că mi-am dat seama că nu știu să respir în timpul exercițiilor fizice, că nu neapărat rapiditatea ci corectitudinea fac ca un exercițiu să fie eficient, dar și faptul că atunci când nu mai pot, mai pot puțin. Legat de clase, atmosfera te ajută enorm să te concentrezi pe exerciții, deoarece toți oamenii din sală nu te judecă, știți cu toți că ați venit la acea clasă deoarece aveți un obiectiv, ba din contra vă încurajați să vă depășiți limitele împreună. Antrenorii sunt mereu acolo să îți spună când nu execuți corect și te încurajează pe tot parcursul clasei, astfel încât să menții un ritm constant.

După cum am menționat anterior, niciodată nu mi-a trecut prin cap să renunț, deoarece beneficiile acestui program au depășit costurile. Starea de bine cu care pleci după fiecare antrenament, copetitivitatea crescută care pentru mine nu exista înainte de Revvolution, cheful de viață dintr-o săptămâna în care nu am ajuns la sală dar am respectat planul alimentar au fost lucrurile care m-au ținut aproape de acest program. Obiectivul meu nu este în totalitate îndeplinit și mai am de muncit în continuare, și asta se întâmplă deoarece adunând frustrări de atâția ani de zile (pentru că mereu am fost copilul ăla grăsuț) mi-am dorit ca acest program să devină stil de viață și nu o banală dietă care mă va ajuta pe termen scurt. Mi-am promis că o să am răbdare cu mine astfel încât rezultatele să fie construite pe o bază solidă.

Revvolution înseamnă pentru mine locul unde mi-am construit încrederea în sine, unde mi-am dat seama cât de importantă este educația alimentară, dar și locul în care oricâte probleme aș avea după un antrenament sigur mă voi simți mai bine alături de noile mele prietene de la sală. Era să uit, dar da Revvolution te ajută să socializezi și să întâlnești oameni cu care nu credeai că poți avea atâtea lucruri în comun. Experiența mea cu Revvolution a fost una în care s-a dat dovadă de profesionalism, ceea ce am apreciat enorm, dar și una în care mi-am dat seama ca că voința este cea mai importantă, iar atunci când ea scade cu siguranță vei găsi oamenii potriviți care să te aducă pe linia de plutire, fie că vei sta de vorbă cu Valentin, cu un antrenor sau chiar cu o colegă în vestiar între clase.

Am învățat alături de Revvolution că rezultatele obținute nu vor fi anulate de o zi în care nu ai avut chef să ți planul alimentar sau să vii la sală. Mi-a plăcut că am găsit înțelegerea de care fiecare dintre noi care se alfa într-un proces de slăbire are atât de mare nevoie. Felicitări Revvolution-team!!!

Cu siguranță voi continua să vin la Revvolution deoarece am atâtea lucrurile pentru care să fiu recunoscătoare echipei de acolo, dar și pentru că îmi dă starea de care am nevoie în fiecare zi, făcând parte dintr-o comunitate atât de mișto! Prietenii mei știu deja părerea mea despre acest program și am încurajat pe cât mai mulți să facă acest pas.

Dacă și tu încă mai stai pe gânduri sfatul meu este să încerci, iar după ce vei prinde microbul nu vei mai scăpa. Acest program e unul dintre puținele lucruri ce dau dependentă, dar te ajută să devii cea mai bună versiune a ta!