În aprilie am auzit prima dată de Revvolution când am descoperit pe Facebook că erau câțiva colegi de birou care trecuseră deja prin program. Am citit testimonialele și văzusem transformarea lor dar am concluzionat că antrenamentele la sală nu sunt pentru mine. Am continuat să urmăresc pagina de Facebook, iar partea de nutriție m-a convins totuși să fac o încercare, așa că pe data de 1 mai m-am programat pentru evaluarea inițială. Au urmat meniul personalizat, antrenamentele și seminariile și am ajuns acum la a 4-a ediție.

Meniul a fost ușor de urmărit, fiind construit în funcție de obiectivele mele și preferințele alimentare, cu mese în combinații interesante și ușor de preparat. Pe lângă asta, a desființat părerea pe care o aveam legată de dietele pentru slăbit și am înțeles că pot să mănânc de 5 ori pe zi și tot să slăbesc.

Antrenamentele au fost o surpriză plăcută. Deși plecasem cu gândul că „sala nu e de mine”, aici am găsit antrenori care lucrează cu tine și lângă ține, care te învață să ai poziția corectă în timpul exercițiilor și care te motivează să continui chiar și atunci când crezi că nu mai poți.
Nu m-am gândit vreodată să renunț, iar în momentele în care nu reușeam să văd progresele am găsit suport în comunitate și în cadrul seminariilor cu Valentin și Tania. De când am început programul am slăbit 7,5 kg și am scăzut procentajul de grăsime cu 9,1%, urmând să continui mai mult cu partea de tonifiere.

Pentru mine, Revvolution este programul care mi-a oferit toate uneltele necesare pentru un stil de viață mai sănătos. Începusem de câțiva ani să citesc etichetele produselor din supermarket, dar nu înțelegeam neapărat care sunt opțiunile cele mai potrivite pentru mine. Aici, însă, am învățat cum să fac ordine în meniul meu de zi cu zi și cum să aleg ce e mai potrivit ținând cont de obiectiv fără să număr calorii și fără să mă stresez prea tare. Am înțeles, cu ajutorul antrenorilor, că atunci când simți că nu mai poți, este defapt doar o barieră psihologică și am mai înțeles cât de importante sunt odihna și starea de spirit pentru fiecare antrenament.

Cel mai mult îmi place că programul este creat special pentru tine: meniul este personalizat, alegi antrenamentele în funcție de condiția ta fizică și preferințe, ai discuții individuale legate de nutriție, dar și despre lucruri precum motivația și cum să îți atingi obiectivele. M-am bucurat să descopăr că nu este deloc strict și că suntem defapt ajutați așa cum avem nevoie să ajungem acolo unde ne propunem. Am recomandat programul și voi continua să vin la Revvolution cu drag.