Știam de Revvolution, dar până să rămân însărcinată nu pot să zic că aveam o problemă cu greutatea corpului meu. Insă, după ce am născut, am rămas cu câteva kilograme în plus (prea multe, mult prea multe). În acel moment, am simțit nevoia să fac o schimbare și să fiu un exemplu pentru fetița mea prin adoptarea unui stil de viață cât mai sănătos. Pentru că în perioada respectivă locuiam în Sibiu, timp de o lună am testat programul Revvolution Online și 4 kg au dispărut rapid fără să fac antrenamentele (doar ținând cont de meniul lunar primit pe email).
Abia așteptam să revin în București și să mă înscriu în program. Lucru care s-a și întâmplat, iar în primele 2 luni de program am slăbit aproximativ 8 kg, urmând că până în prezent să mai slăbesc încă 5 kg.
Ce m-a atras la program? Conceptul în sine, faptul că poți să mănânci și să îți schimbi stilul de viață într-unul mult mai sănătos.
Planul alimentar este diversificat, ușor de urmărit și cel mai important nu există înfometare, iar antrenamentele sunt o plăcere. Era momentul meu, așteptam ziua cu antrenamentul pentru a-mi lua doza de energie pentru toată săptămâna. Am apreciat foarte mult profesionalismul tuturor antrenorilor și nu a fost nici măcar o dată în care să zic „nu am chef azi”. Fun, fun, fun!
Când vezi rezultate de la luna la luna nu ai cum să zici că renunți! Deși obiectivul l-am atins de luna trecută, programul creează dependență, așa că … am continuat antrenamentele și în ediția Iulie. Nu am întâlnit în altă parte pasiunea și profesionalismul de la Revvolution; începând de la recepție, antrenori, Tania, până la Valentin.
Recomand programul Revvolution din inimă tuturor celor care vor să își schimbe stilul de viață, celor care își doresc să scape fără chin de kilogramele în plus. E fun și creează dependența!