fbpx

PERSONAL TRAINING

Dacă vrei să te antrenezi la anumite ore, să ai un program flexibil și un antrenament 100% personalizat, alege pachetele de 8 sau 12 sesiuni cu unul dintre antrenorii Revvolution. Află mai multe despre antrenorii Revvolution și alege-ți coechipierul pe drumul spre obiectivul tău de fitness!

Dragos-Toncean

DRAGOȘ TONCEAN

Dacă ești o persoană care abia așteaptă a treia parte a seriei “Creed”, Dragoș Toncean te va ajuta să devii protagonistul propriului film. Membru al lotului național de Karate, are la activ numeroase competiții naționale și internaționale, obținând numeroase titluri de campion. Antrenamentele specifice sporturilor de contact, bazate pe forța explozivă, tehnică și stabilitate sunt preferatele lui. Dacă visezi la o conditionare fizică generală, Dragoș este aici pentru a te ajuta. Deși serios la prima vedere, este un antrenor care te va binedispune și cu ajutorul căruia vei învinge, indiferent de luptă.

Sica Burcin

SICA BURCIN

Sica Burcin are două pasiuni – Dreptul și Sportul, dintre care a câștigat cea din urmă. Dar pentru că debordează de energie și voie bună, după ce a absolvit Facultatea de Drept, a decis să își obțină certificarea ca antrenor de fitness. A făcut această alegere deoarece consideră că atât timp cât faci ce îți place, nu vei munci o zi din viața ta. Antrenamentele ei preferate sunt cele funcționale, cu exerciții cardio (tip HIIT high intensity training), care ajută la tonifierea musculară. E pasionată de alergare montană, iar cele trei cuvinte care o definesc sunt “positive vibes only”. Sica ne-a cucerit prin dorința de a-i ajuta pe ceilalți să-și atingă obiectivele prin sport și un stil de viață sănătos. Vine la pachet cu muzică bună și motivație nelimitată.

Razvan Buf

RĂZVAN BUF

Răzvan Buf este genul de persoană care obține ceea ce își propune – și-a imaginat toată viața că va deveni inginer și a făcut-o. A vrut să slăbească – și a reușit. Pe parcurs, a descoperit că sportul este mai mult decât un hobby, așa că și-a propus să devină atât de bun, încât să fie antrenor – iar acum este unul dintre cei mai vechi antrenori Revvolution. Antrenamentele pe care se axează sunt cele de tip body workout, circuit și stretching, punând în practică exerciții și mișcări care antrenează coordonarea, elasticitatea, stabilitatea, puterea, forța și rezistența întregului corp. În ritm de Rock&Roll, Răzvan va reuși să te ambiționeze și să te facă să te bucuri și de proces, nu numai de rezultate, obiectivul lui principal fiind transformarea ta fizică și mentală. Fiecare antrenament reprezintă o provocare pentru Răzvan, iar satisfacția clienților devine sursa lui de energie și inspirație.

Melvin Mennichelli

MELVIN MENNICHELLI

Melvin Mennichelli, italian cu origini românești, este pasionat de gimnastică, devinind campion național și european la bară, paralele și săritură. După experiența îndelungată din sala de gimnastică, a obținut calificarea de instructor de fitness, iar momentan, se antrenează pentru bodybuilding și culturism, cu accent pe exercițiile de forță. Dacă îți dorești să te antrenezi pentru a deveni mai puternic sau pentru a-ți îmbunătăți rezistența, Melvin este aici pentru a te îndruma. Într-un mod profesional, dar și prietenos, te va face să-ți recapeți încrederea în tine și să devii cea mai bună variantă a ta.

Silviu-Nicolae

SILVIU NICOLAE

Silviu Nicolae, absolvent al Facultății de Educație fizică și Sport, specializarea Kinetoterapie și motricitate specială, este fost sportiv de performanță. În urma unei accidentări, a trebuit să renunțe la fotbal și s-a reorientat către fitness. În timp, această nouă alegere a devenit o pasiune, în prezent având 10 certificări în domeniu. Iubește ceea ce face și nu renunță până ce oamenii care îi solicită ajutorul nu își ating obiectivul. Motto-ul lui, “Tell me I can’t, I will show you I can!”, îl determină să își depășească zilnic limitele, și bineînțeles, conform principiului sharing is caring – să îi inspire și pe ceilalți. Împreună cu Silviu, vei regăsi motivația pentru a depăși toate obstacolele care, inițial, păreau imposibil de trecut.

ianis

IANIS  CHERETIS

Ianis Cheretis a pășit prima dată pe terenul de rugby la vârsta de 5 ani, adunând până în prezent zeci de selecții pentru lotul național. Este foarte atent la nevoile clienților săi și dedicat pe parcursul etapelor pe care le traversează împreună. Încărcat cu multă răbdare, pasiune și energie, este gata să te ajute să îți atingi obiectivele prin antrenamente funcționale, body workout, interval, cât și ante și post-partum. Prin motto-ul ,,movement is medicine’’, Ianis își ajută clienții să ajungă la rezultatele dorite. Tot ce trebuie să faci este să iți dorești să devii cea mai bună versiune a ta, iar de restul se ocupă el.

Ionut-11

IONUT VELICU

Primul contact cu sportul l-a avut la vârsta de 14 ani, prin practicarea rugby-ului, acolo unde a reușit să acumuleze multe informații legate de domeniul unde activează în ziua de astăzi. Pe lângă anii de pe teren, în paralel a petrecut timp în sălile de fitness, unde a reușit să experimenteze exerciții / antrenamente cu intensități și scopuri diferite. În prezent, Ionuț este certificat ca antrenor fitness, fiind și student la Facultatea de Educație Fizică și Sport. Antrenamentele pe care se axează sunt cele de tip body workout, circuit și cardio & strength, acolo unde îți va oferi cât mai multă motivație și te va face să te deconectezi cel puțin pentru o oră de grijile și problemele tale. Îi place să aibă o legătură strânsă cu clienții lui, pentru a le putea oferi cât mai multe informații și pentru a le monitoriza evoluția.