fbpx

PERSONAL TRAINING

Dacă vrei să te antrenezi la anumite ore, să ai un program flexibil și un antrenament 100% personalizat, alege pachetele de 8 sau 12 sesiuni cu unul dintre antrenorii Revvolution. Află mai multe despre antrenorii Revvolution și alege-ți coechipierul pe drumul spre obiectivul tău de fitness!

ianis

IANIS  CHERETIS

Ianis Cheretis a pășit prima dată pe terenul de rugby la vârsta de 5 ani, adunând până în prezent zeci de selecții pentru lotul național. Este foarte atent la nevoile clienților săi și dedicat pe parcursul etapelor pe care le traversează împreună. Încărcat cu multă răbdare, pasiune și energie, este gata să te ajute să îți atingi obiectivele prin antrenamente funcționale, body workout, interval, cât și ante și post-partum. Prin motto-ul ,,movement is medicine’’, Ianis își ajută clienții să ajungă la rezultatele dorite. Tot ce trebuie să faci este să iți dorești să devii cea mai bună versiune a ta, iar de restul se ocupă el.

Ionut-11

IONUT VELICU

Primul contact cu sportul l-a avut la vârsta de 14 ani, prin practicarea rugby-ului, acolo unde a reușit să acumuleze multe informații legate de domeniul unde activează în ziua de astăzi. Pe lângă anii de pe teren, în paralel a petrecut timp în sălile de fitness, unde a reușit să experimenteze exerciții / antrenamente cu intensități și scopuri diferite. În prezent, Ionuț este certificat ca antrenor fitness, fiind și student la Facultatea de Educație Fizică și Sport. Antrenamentele pe care se axează sunt cele de tip body workout, circuit și cardio & strength, acolo unde îți va oferi cât mai multă motivație și te va face să te deconectezi cel puțin pentru o oră de grijile și problemele tale. Îi place să aibă o legătură strânsă cu clienții lui, pentru a le putea oferi cât mai multe informații și pentru a le monitoriza evoluția.