Revvolution a fost, pentru mine, o revoluție în adevăratul sens al cuvantului. Și o lecție totodată.

Când am venit la Revvolution aveam o doză de scepticism ridicată de perioadele lungi de control nutrițional prin care am trecut anterior, cu un istoric de mișcare relativ constant și cu un țel de 10 kg mai puțin în aproximativ un an. Cam asta era așteptarea optimistă.

La 6 luni după intrarea în program aveam 18 kg mai puțin, masa musculara intactă și performanță fizică îmbunătățită.
Cum a fost posibil? Am găsit la Revvolution un sistem întreg, aici nu e despre nutriție sau sport, e despre o comunitate, suport permanent, disciplină și flexibilitate. Am trecut și prin alte programe care eșuează, cred, din lipsa unui suport real și a unui program adaptat unei vieți complexe.

Contribuțiile mele cele mai importante la Revvolution au fost voința și încrederea.
M-au ajutat foarte mult existența unor coordonate clare în partea de nutrișie, dar și flexibilitatea solutților alternative când nu ai în casă un ingredient anume, discuțiile cu Ilinca în care am sedimentat înțelegerea acelor situații în care mâncarea e un surogat al altor nevoi, încurajările Taniei la fiecare evaluare de nutriție și recunoașterea fiecărui progres, dar și încurajările de la sală în a încerca varianta „grea” a unui exercițiu.

 

Comunitatea din jurul Revvolution e un concept unic, cu rol important nu numai în construirea încrederii, dar și în asigurarea unui element de flexibilitate incredibilă în program. Dacă ani de zile înainte am fugit de sportul în sală, cu motivații din cele mai diverse, flexibilitatea și dinamica grupului m-au ajutat nu doar să nu lipsesc de la antrenament, ci chiar să ajung de 3 ori pe săptămână.
Dacă vrei, nu există „nu pot” în Revvolution.

A fost greu? N-aș judeca din perspectiva greu / ușor, din nou, dacă există voință poți reuși și când orele de program la birou ajung în mod regulat la 7 seara, și când acasă te așteaptă 2 copii, și când weekendul e dedicat prăjiturilor de care nu te atingi, ci doar te bucuri de aroma din bucătărie.

A fost intens? La început plecam din sală cu febra musculară (în condițiile în care făceam activitate fizică intensă și înainte), acum am „avansat” la modulul UP și uneori reușesc să întreb cu zâmbetul pe buze: Avem și o variantă mai grea aici?
În Revvolution găsești motivație în întregul sistem, de la încurajările directe la ședințele cu Valentin special axate pe zona asta, la kilogramele date jos lună de lună și în seminariile în care înveți cum se face. La 6 luni de program, pot spune că ce e mai important abia urmează. După ce mi-am depășit obiectivul în kg am setat unul și mai jos și, în paralel, continui antrenamentele pentru o expediție la altitudine. Lucrez cu Tania la meniuri de tranziție pentru perioade petrecute pe munte și mă măsor cu mine de fiecare dată în sală, încercând să fac mai mult, mai bine. Și, de la o ediție la alta mă bucur să văd oameni tot mai încrezători pentru care programul devine un stil de viață ca și pentru mine.