Mi-am dorit o schimbare în viața mea și de aceea am recurs la programul Revvolution online. M-au încâtat și faptul că are un cost redus, dar oferă și posibilitatea de a face exerciții oricând și oriunde, fără a fi constrâns de un program și de o oră fixă.

Știam că îmi voi îndeplini obiectivul și mare mi-a fost suprinderea când am constatat că îl depășisem.

Am facut exercițiile de cele mai multe ori seara, dar m-am trezit și dimineața să le fac. Am observat că, atunci când le făceam dimineața, mă simțeam excelent, dar trezirea  nu era un moment ușor sau plăcut. Deși au fost momente în care mobilizarea nu se făcea chiar „de la sine”, mă bucur că m-am ambiționat si am facut antrenamentele de 3 ori pe săptămână. Puțin mai greu la început, în a doua săptamână deja mă simțeam mai confortabil să fac aproape toate exercițiile. Unele exerciții de izometrie mi-au dat mai multe bătăi de cap. Am făcut și febră musculară, mai ales după prima săptămână, pentru că am descoperit un mușchi pe care nu prea îl antrenasem până atunci. Dar în ciuda febrei musculare, am continuat să fac exercițiile pentru că știam că o voi resimți mai puțin odată ce mă reapuc de treabă.

În primele două luni am facut câte 3 antrenamente pe săptămână, după care, atingându-mi obiectivul, am trecut la minimum două.

Planul alimentar mi s-a părut variat și complet. Nu mi-a lipsit nici un aliment pe care l-aș fi vrut neapărat și nu l-am avut. Mi-a plăcut să pregătesc mâncărurile pe care le aveam în meniu, nu mi-au pus probleme.

Nu a existat nici un moment în care să fi vrut să mă opresc, întrucât știam că pornisem într-o „călătorie” ce urma să-mi schimbe viața în bine pe termen lung. Eram hotărât să îmi schimb stilul de viață, nu doar să urmez un alt program de slăbire. Mă simțeam mai bine în fiecare zi și asta m-a încurajat și m-a ambiționat.