Nu am avut niciodată probleme cu kilogramele și nu m-am gândit că voi ajunge să îmi fac griji din această cauză.

Am început să mă îngraș după ce m-am angajat și am trecut de la un program foarte activ la unul fix, de birou. Am încercat să țin câteva diete, dar mă descurajam foarte repede și ajungeam să sfârșesc mâncând seara cam tot ce poftisem peste zi, doar ca să-mi demostrez mie că pot face ce vreau.

Am încercat și câteva proceduri cosmetice pentru slăbit, însă, din păcate pentru mine, toate au avut același efect: suplu a devenit doar portofelul, nicidecum corpul meu.

 

 

Am văzut prima oară o transformare Revvolution de-a dreptul spectaculosă la o persoană dragă mie. Faptul că o cunoșteam m-a determinat să aflu mai multe despre acest program, însă nu m-am mobilizat cu adevărat decât în momentul în care nu am mai putut să port blugii preferați.

 

Pentru mine Revvolution nu a fost ca un purgatoriu, ci ma degrabă a fost ca o călătorie necesară, de care aveam nevoie și de care m-am bucurat. Prima întâlnire cu Valentin mi-o amintesc și acum. Mă dusesem hotărâtă să-i spun care este obiectivul meu. După numai jumătate de oră de discuții, am ieșit cu un alt obiectiv și mai ambițios și două pagini de caiet cu informații prețioase. Și uite așa, în doar 4 luni am slăbit 14 kilograme și viața mea a revenit la normalul pe care mi-l doream și de care îmi era dor.

Este de-a dreptul sublim să faci un pariu aproape imposibil cu tine și să îl câștigi.

 

 

Nici menținerea nu a fost ușoară, mai ales că-mi place să călătoresc și sunt gurmandă, dar consider că este o formă de respect față de mine și față de oamenii de la Revvolution care și-au dedicat timp și energie pentru ca eu să reușesc.

Pentru mine Revvolution înseamnă un stil de viață echilibrat, în care am învățat să gătesc mâncăruri simple și delicioase și o comunitate ambițioasă gata să te ajute să te redescoperi.