Am venit la Revvolution pentru că aveam nevoie de o echipă de profesioniști care să mă susțină și să mă îndrume spre un stil de viață sănătos și sustenabil. Am fost și sunt o persoană sportivă. Am făcut sport de mică, însă după pierderea tatălui meu am pierdut echilibrul și am tot luptat cu kilogramele în plus. Slăbeam prin înfometare pentru că uram să mă văd grasă (niciodată nu am fost grasă), slăbeam rapid, însă eram chinuită. Mă frustram și, după ce mă vedeam slabă, începeam iar să mănânc haotic și în foarte scurt timp mă îngrășam la loc. Devenise obositor pentru mine, obositor psihic să cresc și să scad cu câte 10-15kg în decursul a câtorva săptămâni. După 2 ani de trăit în stilul acesta este foarte apăsător și deprimant să te vezi iar la 71kg și să o iei de la capăt. Devii obosit și dezamăgit pentru că toate eforturile din trecut au fost de pomană. Aveam nevoie de Revvolution să nu mai slăbesc nici chinuită și nici dezechilibrat. Voiam să merg pe un drum sigur, echilibrat, cu rezultate de lungă durată.

Îl urmăresc pe Valentin Vasile din 2015. Dinainte să moară tatăl meu, începusem să am probleme cu greutatea pentru că mâncam pe sistem nervos și noaptea … nu neapărat nesănătos, însă la ore neadecvate, fără a respecta un program de mâncat sănătos. De când am văzut că o iau pe acest drum greșit i-am scris lui Valentin și am cumpărat cartea  „Sil de viață, nu dietă”.

Cu Revvolution am slăbit 8kg în 3 luni.

Mi-a plăcut planul alimentar. Nu mi-a fost greu să îl urmez. Mereu am fost adepta mâncatului sănătos, dar a trebuit să lucrez la mărimea porției. Nu doar mâncatul sănătos și ordonat contează, ci și dimensiunea porției joacă un rol major când vrei să slăbești/ să te menții.

Antrenamentele sunt grele, mult cardio, dar foarte amuzante și cu exerciții complexe. Sunt foarte eficiente, îți dezvoltă o musculatură de sportiv încât pare că ai făcut sport de ani de zile, iar antrenorii sunt profesioniști. Sunt recepetivi la întrebările noastre,  dau sfaturi utile și sunt și fun! Se râde la clase. Dacă vii fără chef și obosit de la serviciu, îți vine cheful de sport când intrii pe ușă la Revvolution. Mie mi-a plăcut și îmi place totul la Revvolution: oamenii, atmosfera, tot.

Am intrat pe drumul cel bun! Încă mai am de lucru pentru că target-ul meu este să ajung la 54 kg, momentan sunt la 59 kg. Mai am de muncă, dar sunt fericită. Am experiența din trecut când nu mă puteam bucura de 6, 7, chiar 10kg slăbite prin înfometare, pentru că în doar câteva zile de mâncat haotic, kilogramele erau la loc.

Revvolution, pentru mine, înseamnă oameni frumoși, profesioniști, echilibrați, zâmbete multe, voie bună, siguranța că faci lucrurile cu cap și bine, nu la voia întâmplării. Revvolution = energie pozitivă, reușită, sănătate, cardio, mușchi, power, o față veșnic zâmbitoare.