Am venit la Revvolution pentru că în ultimii ani înainte să intru în program, “reușisem” să mă îngraș mult prea mult (maximul atins: 71 kg la 1.63 înălțime), astfel încât nu mă mai simțeam bine în pielea mea. Am încercat să slăbesc pe cont propriu, luând sfaturi din diverse părți, renunțând la pâine, cartofi prăjiți, dulciuri, însă nu am reușit să obțin mare lucru (am slăbit doar 5 kg în 6 luni!). Acesta este motivul pentru care am decis să întru într-un program complet de nutriție și să iau sfaturi de la specialiști.

Am intrat în program în Octombrie și până în Februarie am reușit să slăbesc în jur de 11 kg, iar după ce am ieșit din program am mai slăbit un kilogram, reușind să mă mențin până în prezent la aceeași greutate.

Nu mi-a fost foarte greu să urmez planul alimentar care este foarte variat și complet. Mă bucur că am reușit să învăț anumite rețete, anumite combinații de alimente care sunt delicioase. De asemenea, planul alimentar este destul de simplu de urmat și asta pentru că sunt alimente pe care le avem toți la îndemână doar că trebuie să învățam să le combinăm în așa fel încât să se vadă rezultatele. Antrenamentele au fost perfecte. Mă duceam cu plăcere și cu nerăbdare și nu concepeam să ratez vreunul.

Pe parcursul programului, nu m-am gândit nicio secundă să renunț. Ambiția mea a ținut și de faptul că slăbeam văzând cu ochii (și eu și cei din jur vedeau asta) și de faptul că am trecut de la măsura L (!) la S și XS în prezent. Însă ceea ce m-a ambiționat foarte mult, cel puțin în primele luni (când e mai greu), a fost faptul că am vrut să văd rezultatele pe care le pot avea ținând cu strictețe acest program, astfel încât să nu pot avea scuze ulterior. După primele 2 luni, a devenit și mai ușor pentru că deja intrasem în ritmul acesta. A fost foarte ușor și în perioada sărbătorilor de iarnă, în luna decembrie reușind să mă mențin fără probleme, fără să mă abțin de la mâncăruri tradiționale. Totul a stat în moderație.

Mi-am îndeplinit obiectivele și chiar le-am depășit. Când am intrat în program nu îmi stabilisem obiective prea mari, neștiind dacă le pot atinge. Îmi plănuisem să slăbesc cel mult până la 57 kg, însă odată ajunsă acolo, am continuat și am ajuns la 54 kg, unde m-am și menținut.

Revvolution înseamnă schimbare, înseamnă stil de viață sănătos, înseamnă educație, ambiție, forță mentală.

Pe partea de alimentație, m-a uimit faptul că aveam 5 mese pe zi și slăbeam vizibil, fără să mă înfometez, fără să simt că nu îmi place ce mănânc. M-a uimit cât de simplu este să mănânci corect, gustos, nutritiv și nu e nevoie decât de puțină îndrumare în sensul acesta și de puțină voință.

Pentru mine, experiența Revvolution a însemnat o schimbare în bine, atât fizic, cât și psihic. În continuare mă ajută tot ce am învățat acolo.

A fost fascinant să urmăresc reacțiile corpului la o alimentație corectă: spre exemplu, faptul că am renunțat la zahăr a dus la un ten foarte curat, la reducerea celulitei, la fermitatea pielii. Aveam mai multă energie, eram mai încrezătoare în mine. Feedback-ul rapid al nutriționistului pe meniuri, susținerea antrenorilor în orele de antrenament m-au ajutat atunci când am avut nevoie de sfaturi. Toate aceste lucruri m-au determinat ca, după ce am ieșit din program, să reușesc să mă mențin la greutatea obținută și dorită.

După ce am slăbit eu, mai mulți colegi, prieteni și soțul meu au intrat în program și fiecare a obținut ce și-a dorit.
Voi recomanda în continuare Revvolution pentru că este clar că avem nevoie cu toții de educație privind alimentația și nutriția.