Am venit la Revvolution pentru că încercam de mult timp să scap de kilogramele în plus. Cu toate că aveam activitate fizică, nu reușeam deloc să scap de acest surplus de greutate. Având în vedere că Revvolution încurajează, pe lângă procesul de slăbire în sine,  și adoptarea unui stil de viață sănătos care să poată fi aplicat pe termen lung, m-am convins să încerc acest program. De programul Revvolution am aflat de la prieteni care au încercat programul și au avut rezultate, de pe Facebook și  site-ul oficial.

Am avut evaluarea după încheierea celei de-a 4-a ediții și, pe parcursul celor 4 ediții, am reușit sa slăbesc 11.5 kg.

Planul alimentar era elementul din acest program care mă îngrijora cel mai tare în momentul în care m-am apucat. Îmi era teama că programul alimentar va fi prea restrictiv,  va necesita multe ore petrecute în bucătărie (în condițiile în care nu găteam  deloc înainte) sau că va fi prea scump. Odată ce am primit meniul pentru prima ediție, mi-am dat seama că grijile erau complet nefondate. Meniul conținea ingredientele care îmi plăceau,  combinațiile erau foarte interesante și ghidul de substituire oferea foarte multă libertate. Am învățat să gătesc câteva rețete,  pe cât de simple,  pe atât de gustoase, iar bugetul nu a fost deloc atât de mare pe cât credeam. În concluzie,  planul alimentar nu a fost deloc greu de urmat și, la fel ca alți colegi din program, pot spune ca am mâncat chiar mai mult decât mâncam înainte și totuși am slăbit și m-am simțit foarte bine.

Antrenamentele sunt foarte interesante. Sunt solicitante și amuzante în același timp. Pot spune că, în 4 luni, niciodată antrenamentele nu s-au repetat, deci nici vorbă de plictiseală sau rutină. Antrenorii explică foarte bine exercițiile și sunt tot timpul atenți la execuția corectă. Oferă variante mai simple sau mai solicitante ale exercițiilor, ne încurajează să ne depășim limitele, dar,  în același timp, să nici nu forțăm atunci când nu este cazul. În general, ajung dimineața la antrenamente și pot spune ca în acest fel îmi asigur un început perfect al zilei și plec de la sală plin de energie.

Nu m-am gândit niciodată să renunț. Chiar îmi doresc să pot continua cât mai mult acest drum alături de echipa Revvolution.  Primul meu obiectiv, acela de a slăbi, a fost atins mult mai repede decât mi-am imaginat. Fiind ambițios din fire, mi-am găsit imediat noi obiective și, alături de echipa Revvolution, lucrez pentru atingerea acestora. Revvolution înseamnă în primul rând un stil de viață sănătos. Lăsând la o parte aspectul fizic, echipa Revvolution m-a făcut să conștientizez că fiecare alegere pe care o fac va avea efect mai devreme sau mai târziu în sănătatea mea și mă încurajează și mă motivează tot timpul să fac cele mai bune alegeri pentru care sunt convins că, în timp, corpul îmi va mulțumi.

Experiența Revvolution a fost, este și sunt convins că în continuare va fi un drum plin de provocări în care un grup de oameni extraordinari se dedică în fiecare zi pentru a mă ajuta să îmi ating obiectivele și să îmi însușesc obiceiuri sănătoase pe care să le pot aplica pe termen lung. E un drum greu de parcurs singur,  dar mult mai ușor de parcurs cu ajutorul echipei Revvolution, un drum în care constat că în fiecare zi pot învăța ceva nou care mă aduce mai aproape de îndeplinirea obiectivelor.

Îmi este foarte greu să aleg ce mi-a plăcut cel mai mult. Planul alimentar și sfaturile Taniei pe partea de nutriție m-au ajutat enorm pentru a îmi atinge obiectivele, antrenamentele în care antrenorii ne motivează să ne depășim limitele și ne arată că, în timp, putem ajunge să facem lucruri pe care poate că le consideram imposibile, sesiunile de coaching și seminariile care tot timpul aduc lucruri noi și foarte utile în procesul de adoptare a unui stil de viață sănătos, comunitatea de oameni extraordinari care se motivează reciproc în vederea atingerii obiectivelor. Toate acestea contribuie la farmecul acestui program și toate îmi plac în egală măsură.

Cu siguranță voi continua sa vin la Revvolution și voi recomanda acest program oricui dorește să deprindă un stil de viață cu adevărat sănătos. Rezultatele pe care le-am obținut aici mi-au depășit cu mult așteptările,  sunt mândru că fac parte din această comunitate extraordinară și îmi doresc să pot rămâne cât mai mult timp alături de acești oameni care și-au dedicat timpul,  energia și cunoștințele pentru a mă ajuta sa îmi ating obiectivele.