Am apelat la specialiștii din programul Revvolution pentru a implementa un stil de viață sănătos pe termen lung.

După câțiva ani de stil de viață haotic, cu mâncare neadecvată și pe unde apucam, m-am speriat în momentul în care, la 27 de ani, am ajuns să consum cel puțin 4 cafele pentru a avea energie. Eram pe facebook și mi-a apărut un titlu mare „Stil de viață, nu dietă”. Fiind un tip care nu acceptă diete

sau orice fel de medicamentații pentru a slăbi, m-am înscris în programul coordonat de Valentin Vasile.

Înainte de începerea antrenamentelor, am avut evaluarea cu Tania, unde m-am panicat când am aflat care este  vârsta metabolică (47 ani) și deficiențele din cauza alimentației neadecvate. Tania m-a încurajat și mi-a recomandat un program alimentar conform stilului meu de viață (mereu pe fugă, fără să am timp să gătesc).

În timpul antrenamentelor coordonate de antrenori, care te ajută la orice pas cu recomandări și sfaturi, am început să simt o rezistență și energie ridicată, dându-mi un boost de energie pe toată durata zilei.

 

După prima lună de antrenament și alimentație corectă, urmată conform indicațiilor din cadrul sesiunilor de coaching, am căpătat încredere în program și în mine (8 kg de grăsime pierdute, 2 kg masă musculară câștigate).

Astfel, am început să mă provoc și mai mult în cadrul antrenamentelor și să urmez cu încredere, în continuare,indicațiile echipei.

După 3 luni în program, rezultatele nu au încetat să mă bucure. Am scăpat de 20 kg grăsime, câștigând în plus kilograme de masă musculară. În plus, vârsta metabolică a scăzut la 16 ani, simțindu-mă foarte energic.

Cafelele s-au redus, rezistența a crescut, am întinerit printr-un stil de viață implementat sănătos, nu diete cu orice fel de medicamente. Pentru toate acestea, mulțumesc echipei Revvolution, care m-a îndrumat și m-a susținut în evoluția mea. Toată echipa vrea să te ajute în atingerea obiectivelor tale și te întâmpină cu zâmbete, începand de la recepție.

Chiar dacă în momentul de față nu mai am nevoie să slăbesc, voi continua să merg la antrenamentele Revvolution pentru a îmi păstra sănătatea și stilul de viață implementat. Vreau să am grija de corpul meu primii 50 ani din viață, după care să aibă el grijă de mine.