La Revvolution am învățat de fapt cum trebuie să mănânc.

Am aflat de echipa Revvolution dintr-o reclamă de pe Instagram. Pentru că simțeam că singură nu îmi pot găsi un echilibrul alimentar,  am intrat pe pagină acestora și am început să citesc poveștile de succes ale oamenilor. Ce pot să zic este că m-au convins, am zis că trebuie să încerc și eu.

Având un stil de viață activ și fiind de foarte multe ori plecată la sfârșit de săptămână, m-am gândit că va fi foarte greu să respect un program alimentar.
Ce m-a ajutat în atingerea obiectivului a fost întocmai flexibilitatea cu care vine regimul alimentar primit de la Revvolution. Am putut să adaptez meniul în funcție de situație/de ocazie fără a simți vreo constrângere. Indiferent de locația unde mă aflam, găseam mereu alternative sau puteam jongla cu ghidul de substituie primit. Conținea suficientă mâncare, extrem de diversificată cu multe combinații de alimente la care nu m-aș fi gândit vreodată dar pe care atunci când le puneam împreună, erau absolut delicioase.
Am început să îmi diversific regimul alimentar cu multe fructe și legume pe care le neglijasem și am început să îndrăgesc altele pe care nu le prea puteam în coș înainte.
Schimbări vizibile în starea de sănătate au început să apară și acum mă gândesc de două ori înainte de a mânca junk-food, nu atât pentru numărul de calorii, ci pentru cât de dăunatoare sunt organismului.

Provocarea a venit în momentul în care a trebuit să petrecem 2 luni în casă, pentru că știm cu toții că atunci când stai în permanență în casă e mult mai tentat să deschizi mai des ușa la frigider. Și cred că tocmai în acest moment e cel mai important să adoptăm un stil de viață sănătos.
Motivația puternică, îmbinată cu sesiunele de coaching acum desfășurate pe Skype m-au ajutat să îmi mențin obiectivul și să continui să pierd în kilogramele ajungând la un minus de 12 kilograme în decursul a 4 luni. Nu am simți nicio diferență în trecerea în mediul online. La sesiunile de coaching și consultanță am primit în continuare răspuns la toate curiozitățile, întrebările și neclaritățile care au apărut de-a lungul programului. Cu răbdare și explicații bine argumentate mi s-a răspuns mereu la toate întrebările.

În ceea ce privește antrenamentele, spre deosebire de alte săli de fitness unde am fost, aici a fost prima data când am fost atentă la fiecare postură din timpul exercițiilor.
Pentru că aici se pune foarte mult accent pe corectidutinea exercițiilor și cred că asta e unul dintre cele mai importante lucruri.

Personal, aș lua-o oricând de la capăt cu echipa Revvolution. În primul rând pentru profesionalismul de care au dat dovadă, pentru atmosfera faină din timpul antrenamentelor, cât și pentru empatia și suportul oferit.