La evaluarea inițială mi-au fost explicate, pe întelesul meu, rezultatele de la testul Tanita și ceea ce urmează să fac in perioada urmatoare. Este prima dată când particip la un program bazat atât pe nutriție,  cât și pe sport și unde am fost susținută și încurajată de întreaga echipă. Temerile au fost multe la început, mă gândeam că va fi iar o pierdere de timp ca și până acum, că nu o să reușesc să țin regim, că va fi prea complicat și greu…probabil îmi va fi foame și voi avea poftă de dulciuri. Am mai făcut până acum câte o lună de sală, dar rezultatele nu se vedeau. Slăbeam puțin și apoi se puneau imediat la loc.

 

Am reușit să trec peste cele de mai sus după ce am văzut meniul și mi-am dat seama că nu este un regim, că sunt destule mese și sigur nu îmi va fi foame, că am și un fruct care îmi va potoli puțin pofta de dulce.

Am fost încurajată atât de familie, cât și de prieteni și, bineînțeles, de toată echipa Revvolution.

Acum, după 3 luni, pot spune că vin la voi cu zâmbetul pe buze, îmi place și mă simt bine dupa antrenament. Încă de la început au fost potrivite pentru nivelul la care mă aflam, nici prea grele, nici prea ușoare, perfecte pentru a termina ora cu bine! Am slăbit 12 kg în 3 luni. Obiectivele mele sunt să ajung la greutatea pe care mi-o doresc și să îmi schimb stilul de a mânca, ceea ce s-a și întâmplat, dar mai ales să îl mențin pe termen lung. Meniul este perfect, dacă ai imaginație poți să îl faci să fie și mai bun de atât, nu am întâmpinat probleme cu el și am reușit sa fac tot felul de combinații pentru a nu mă plictisi de ceea ce mănânc. Revvolution este un program complex care te ajută și chiar reușește să te aducă în forma cea mai bună!

 

Îmi place că se adaptează pe nevoile fiecărui participant, atât din punct de vedere al antrenamentului, cât și pe partea de nutriție. În perioada aceasta de Revvolution mi-am dat seama de faptul că înainte aveam o viață destul de dezordonată din punct de vedere al alimentației. M-am ambiționat, astfel, să urmez meniul primit și să îmi dau seama că totul este spre binele meu. Mă motivează oamenii prezenți acolo, la antrenamente și cei din echipă,  dar și schimbările văzute la ceilalți participanți!

Am aflat de la sesiunile la care am participat în cadrul Revvolution cât de important este să nu sari peste mese, cât de important este să îți cunoști corpul și cum reactionează la diferitele alimente pe care le mănânci și cum te simți după masă si am înțeles faptul că nu trebuie să tratăm meniul ca o „dieta”, ci că „așa este sănătos să mâncăm”! M-am convins de faptul că cel mai mult contează alimentația și apoi sportul, iar împreună fac o treabă minunată. Cel mai important lucru este faptul că poți slăbi fără să te înfometezi, așa cum o făceam înainte să fac parte din programul Revvolution!

Mă simt mult mai bine, mai ușoară, mai încrezătoare în mine și plec mereu zâmbind de la antrenamente… și cu puțină febră musculară„