Iată că a venit momentul mult așteptat! După 3 luni de program pot spune că am ajuns acolo unde îmi propusesem și tot ce am învățat până acum aici vă rămâne mereu cu mine și nu mă voi opri acum.

Aici am realizat cât de bine mă simt și ce beneficii uimitoare are mișcarea. Am început să mă uit și în oglindă, lucru pe care îl evitam la început. Poate că nemulțumirea față de mine și corpul meu mă făcea reticenta și nu aveam curajul să fac acest lucru. Cei de la Revvolution mi-au dat un impuls destul de puternic. Eu am fugit oarecum toată viață de sport și mergeam la sală doar când voiam să slăbesc.

Să “educi” un om la 33 ani nu este simplu, dar ei au reușit. Acum sunt un om îndrăgostit de sport și care abia așteaptă să meargă la antrenamente.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cred însă că cel mai greu mi-a fost pe partea de alimentație. Nu pregătitul meselor, ci statul departe de dulciuri mi-a dat mereu bătăi de cap. Am învățat să temperez aceasta poftă și să consum alimente sănătoase, dar nu mi-am interzis definitiv un dulce măcar o dată la 2 săptămâni. Totul sta în echilibru și moderație.

În cele 3 luni am ajuns să nu îmi doresc să mă întorc niciodată la vechiul stil de viață. Am inceput programul cu 91 de kilograme și după 3 luni aveam 79 kilograme, la o înălțime de 182 cm. Schimbarea este extrem de vizibilă și corpul meu s-a modelat foarte frumos.

Revvolution pentru mine nu a fost doar un program de remodelare, ci una dintre cele mai frumoase etape din viata mea. Alături de voi am descoperit că problemele mele din zona lombara nu mă împiedică să fac sport și ca eu chiar aveam nevoie de sport ca să îmi tonific musculatura din zona lombară.

Spun una dintre cele mai frumoase “etape” pentru că am avut ocazia sa descoper cat de mult îmi place să merg la antrenamente și cum treptat creste încrederea în mine. Un om este fericit când devine o variantă mai bună și eu asta am reușit să obțin în urma programului.

Din această cauză Revvolution este pentru mine un loc drag și așa o să rămână pentru mult timp.

Am învățat să fiu mai blândă cu mine, să mă antrenez folosind psihicul și să mănânc sănătos.

Este un “mix” care funcționează, trebuie doar să te lași ghidat. Recomand cu toată încrederea tuturor celor care vor să învețe ce înseamnă un stil de viață sănătos care îți oferă rezultate de durată. Povestea mea nu se oprește aici 🙂