O nouă săptămană – o nouă provocare.

Și de data aceasta tot cu mâncarea și pofta de dulce.

Joi am avut evaluarea cu nutriționistul și i-am explicat că am câteva zile de când mă lupt cu o poftă mai mare de mâncare. Mi-a explicat că poate fi un efect care apare la schimburi de anotimpuri – fiind o perioadă în care afară se întuneca ceva mai devreme.
Mi-a explicat că ar trebui să fiu mai blândă cu mine și să nu mă abțin foarte mult când am anumite pofte.
Recunosc că plec mereu foarte motivată după ce mă întâlnesc cu nutriționistul. Reușește mereu să mă încurajeze să merg mai departe.

Referitor la poftele care apar odată cu schimbarea anotimpului, pe mail am primit un video foarte interesant în care ni se explică de ce simțim nevoia să mâncăm mai mult în sezonul rece am primit și câteva exemple de alimente care sunt indicate în sezonul rece și care ne ajută în același timp să fim mai sănătoși.
Eu de obicei luam mereu în greutate când începea sezonul rece și mi se pare genială idea “școlii de sănătate Revvolution” – unde în fiecare ediție primim două videoclipuri ce abordează teme diferite despre nutriție și antrenament. Un alt punct forte de trecut pe lista, pe lângă multe altele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este foarte important să ai un sprijin în momentele când îți vine să renunți, iar întreaga echipă îți este alături constant prin diferite metode.
În acesta săptămână am avut două antrenamente foarte distractive, ca în fiecare săptămâna 🙂
Cu fiecare ediție care trece îmi place tot mai mult Tabata și rămân uimită cât de mult îmi place să vin la antrenamente. Cred că asta se datorează foarte mult antrenorilor care fac o atmosferă foarte plăcută și sunt permanent lângă noi.

La circuit am sărit coarda și a fost super super distractiv. Cred că nu mă sărisem coarda de 15 ani 🙂
Într-adevăr am obosit cam repede, dar am câștigat energie și bună dispoziție. Folosesc cuvântul energie deoarece la circuit am trecut la greutățile de 3 kg, spre surprinderea mea.

La începutul experienței Revvolution îmi era frică să lucrez cu greutăți și asta datorită durerilor de spate.
Acum a dispărut aproape complet durerea de spate și sunt uimită de schimarea pe care o simț.
Îmi aduc aminte și acum cât eram de speriată în prima luna și cât îmi era de frică la antrenamente. Probabil durerile de spate din anii trecuți se datorau și faptului că nu eram supravegheată unde mergeam la sală.

Mă uimesc efectele pe care le au asupra mea componentele programului și cât de multe mai am de învățat, dar mă bucur că mă aflu în locul potrivit.