Nu știu când a trecut prima ediție. Cert este că am reușit să slăbesc peste 4 kg după prima luna și viața mea chiar s-a schimbat în urma programului Revvolution.

În nouă ediție am rămas surprins plăcută de planul alimentar, deoarece îmi plac foarte mult combinațiile propuse de nutriționist, așa că în această săptămâna m-am relaxat gătind lucruri noi.
Dacă în primele ediții foloseam cuvântul “dieta”, acum am început să-l înlocuiesc cu “stil de viata”. Valentin are dreptate când zice că ai nevoie de 90 zile că să implementezi un nou stil de viață, chiar atât a durat la mine. Idea este că după cele 90 zile, organismul meu este complet diferit.
Bineînțeles, tentațiile încă mai exista…de ele oricum nu scapi niciodată, deoarece este imposibil să nu îți mai placă dulciurile după 33 ani, în care ai fost mega fan dulciuri 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aici intervine Valentin Vasile, care ne motivează și ne reamintește care este obiectivul nostru în acest program, fie prin postările de pe grupul Revvolution Community, fie la sesiunile de coaching.
Săptămâna această am fost tentată să mănânc o bucată de tort la muncă, dar m-am gândit imediat că nu are nimic nutritiv, pe lângă caloriile enorme. Așa că am ales să mănânc un iaurt cu o banană și puțină miere, să fie ceva dulce. :). Dacă eu am reușit să mă abțin, deși toată viață am mâncat dulciuri și din casă mea erau nelipsite, cred că poate oricine să facă asta.

Și în această săptămână antrenamentele s-au ridicat mai sus de nivelul așteptărilor mele. La body workout am avut exerciții cu greutăți și am reușit să fac toate exercițiile cu 2 kg, având în vedere că înainte alternăm greutățile de 2 kg cu cele de 1.5 kg.

Poate pentru unii pare puțin, dar pentru mine care sunt începătoare, înseamnă mult.  Antrenorii sunt genul de persoane cărora le place să fie totul efectuat în cel mai sigur și corect mod și apreciez foarte mult faptul că ne corectează constant. Au mereu grijă să facem exercițiile în așa fel încât să nu ne dăuneze articulațiile, zona lombară, etc. La circuit au stat lângă noi, pe rând, că să se asigure că nu facem nimic greșit și nu au plecat până când nu am înțeles cum se face exercițiul.

În această săptămână am reușit să avansez un pic și să stau în planșă mai mult decât înainte. Am înțeles de la antrenori că ajută foarte mult pentru întărirea musculaturii din zona lombară, iar eu am nevoie de acest lucru.

Recapitulând, cu fiecare săptămâna care trece în program, devii o versiune mai bună, descoperi că există perseverența în a te autodepăși, având alături o echipă de oameni care te sprijină din toate punctele de vedere.