O noua săptămâna s-a încheiat, iar eu sunt cu un pas mai aproape de obiectivul meu!

Săptămâna a inclus un antrenament de circuit, destul de solicitant, dar foarte eficient. Unele exerciții au fost cu mingea și chiar am simțit cum lucreaza abdomenul, dar în același timp și zona lombară.

Ca întotdeauna, Iannis a avut grijă să fac exercițiile în mod corect. Nu știu cum reușesc, dar am obiceiul să fac exercițiile într-un mod mai ușor, iar Iannis mereu mă corectează și într-adevăr se simte diferența. 🙂

Ce mi-a placut la circuit de data aceasta, a fost Trx-ul. Până să ajung la Revvolution nu făcusem niciodată exerciții cu Trx și acum îmi plac la nebunie. După circuit, am avut o mică febră musculară, dar era de așteptat, având în vedere antrenamentul solicitant.

În schimb, la Body Workout am avut Tabata. Ca și Trx-ul, nici Tabata nu mai făcusem până să ajung aici. Recunosc că nu mi-a placut deloc la început și mi se parea ușor ciudat să faci exerciții cu atâtea repetari în nici măcar 1 minut. Abia pe la mijlocul antrenamentului am observat cât de eficient este acesta și mi-am schimbat total părerea.

Trebuie să recunosc că am început să simt tot mai des nevoia de a face sport. Daca înainte ma gândeam să fac sport doar ca să dau jos câteva kg, acum vreau să fac sport ca să mă simt bine și pentru că a început să îmi placă la nebunie.

Totul este meritul celor de la Revvolution, datorită antrenamentelor distractive și a exercițiilor atât de variate. Cred că am ajuns la Revvolution oarecum “ruginită” și credeam că sportul este doar pentru oameni ambițiosi. Total greșit!!

Antrenamentele distractive de la Revvolution îți dau un impuls și realizezi că nu reușești să mai trăiești fără sport, asta după doar câteva ediții.

În ce privește planul alimentar, săptămâna aceasta am avut și musafiri, am fost și plecată din București, dar am încercat să fac combinații cât mai sănătoase.

 

Chiar am observat că mi-am schimbat mult stilul de viață și mă simt mult mai ok cu noua alimentație.