Săptămâna 3 din program a început cu o sedinta de coaching cu nutriționistul care m-a încurajat să lupt cu mine. I-am spus că săptămâna trecută aș fi mâncat orice și mi-a fost greu să fac față tentațiilor, iar aceasta mi-a explicat că poate să fie datorită faptului că am avut o săptămâna stresantă, ceea ce este adevărat și cred că de aceea senzația de foame a fost mai accentuată. Tania m-a liniștit și mi-a zis să fiu mai blândă cu mine și să nu mă critic când nu reușesc să rezist unei mici tentații. Și are perfectă dreptate. Ar trebui să fim mai blânzi cu noi și să nu ne criticăm dacă într-o zi mâncăm o mică prăjitură. Nu este prăjitura care ne îngrașă sau care ne face să nu mai urmăm dieta. Pur și simplu suntem oameni și se întâmplă să avem momente stresante, iar în acele momente să simțim nevoia de ceva dulce. Cred că Tania nu este doar un simplu nutriționist. Am observat că ea reușește să îți între în suflet și să te liniștească și consider că așa ar trebuie să fie toți nutriționiștii.

Am avut experiențe în trecut cu diverși nutriționiști și niciodată nu reușeam să duc la capăt o dietă. Dacă mă gândesc acum, nici nu aveam cum să o duc la bun sfârșit când nu era un stil de viață, ci o dietă strictă de care oricum te plictisești la un moment dat. În concluzie, o mică tentație nu face rău, mai ales în anumite momente. Ceea ce face rău este acea tentație mâncată zilnic și pe o perioada îndelungată, iar un om fericit nu este acela care reușeste să slăbească privându-se de absolut tot, ci acceptând că are mici slăbiciuni. Revvolution este un program unic pentru că este format din toți acești oameni minunați care împreună reușesc să te ajute să îți schimbi stilul de viață. Tu ești singurul care decide dacă vrea să îi asculte și să își schimbe viață, sau să mergi pe vechiul drum.

Mesele mele din această săptămână au arătat cam așa:

Pe partea de antrenamente, am reusit sa ajung doar la unul singur. Am fost la body workout și am avut exerciții cu greutăți, îmbinate cu exerciții la sol fără greutăți. Deoarece am fost răcită, atunci când am fost la antrenament mi-a fost mai greu să fac exercițiile. Totuși, antrenorii m-au încurajat să le execut așa cum pot, fără să mă grăbesc. Le-am urmat sfaturile și am făcut exercițiile mai încet. Până la urmă așa ar trebui să facem mereu exercițiile, chiar și când ne simțim bine. Nu ar trebui să le facem într-un mod haotic, încât nu au efect și putem să ne provocam mai mult rău decât bine. Răceala instalată joi m-a făcut să am din nou poftă de dulciuri, dar am reușit să mă abțin și să îmi respect planul alimentar. Poate că mi-au prins bine sfaturile Taniei. Încerc să nu mai fiu așa dură cu mine și să accept că am un stil de viață, cu care trebuie să am o relație de “amiciție”.

Per ansamblu și în această săptămâna am făcut un pas în ceea ce privește stilul de viață . Am învățat ceva nou și cel mai important e că m-am autodepășit.