Știm ca te-ai întrebat de multe ori ce se întampla în fiecare ediție Revvolution, ce cuprinde programul și ce presupune parcursul fiecarui participant la Revvolution. De aceea, începând de astazi îți vom prezenta călătoria Cristinei către un stil de viață sănătos, care sperăm să te inspire și să te motiveze să îți atingi propriul obiectiv!

Am ajuns la Revolution pentru că aveam nevoie de o schimbare. De-a lungul aniilor am încercat diferite diete, dar ajungeam mereu să iau înapoi kg într-un timp foarte scurt. Sportivă nu cred că am fost niciodată, deși am încercat la diferite săli de fitness, iar în urma unor clase de aerobic, am descoperit și problemele în zona lombară.

 Am urmat diferite tratamente, iar dorința de a face sport a dispărut în urma durerilor apărute la clasele de aerobic.

 Doar că în fiecare dintre noi există dorința de a deveni mai bun și după o perioadă am decis să încerc experiență Revvolution. Citisem cărțile lui Valentin Vasile și eram impresionată de tot ce înseamnă un stil de viață în concepția lui.

Am început prima săptămână de program foarte entuziasmată.

Prima mea săptămână la Revvolution a coincis și cu multe zile de naștere ale colegilor și locul prăjiturilor este în fața biroului meu. Great!!! Mă uitam la prăjituri și mă gândeam la toate persoanele care au reușit  să slăbească. Iar dacă ele au putut, eu de ce nu aș putea?

Planul alimentar a fost o surpriză plăcută pentru mine, mă așteptam să mă înfometez. În schimb, cele 3 mese pe zi, împreuna cu cele 2 gustări, m-au ajutat să fac față antrenamentelor.

 Recunosc, că în primele zile treceam cu tristețe pe lângă covrigăria mea preferată și mă gândeam câtă ambiție trebuie să ai ca să renunți la un lucru cu care îți face plăcere să începi ziua.

 Cred că ambiția a luat amploare în urma antrenamentelor, care au fost o altă mare surpriză.

Mă așteptam să renunț după câteva antrenamente din cauza durerilor din zona lombară. Am început oarecum speriată la primul antrenament și le-am comunicat antrenorilor problemele mele din zona lombară, iar ei au fost foarte atenți să execut mișcările corect.  

Nu sunt acele clase de aerobic unde se face totul în mod repetitiv și de care te plictisești după câteva luni.

Aici este o adevărată revoluție pentru tine, iar corpul tău va avea parte de un adevărat reset. Cred că nu există un nume mai potrivit decât Revvolution. Ceea ce se întâmplă la sală este cu adevărat minunat și te ajută să faci față mai ușor tentațiilor.

 Am ieșit  de la primul antrenament entuziasmată chiar dacă mă durea tot corpul, după cei 3 ani în care făcusem pauză.

 

 În prima săptămână a fost o luptă cu mine, dar oamenii de la Revvoution îți fac lupta mai ușoară și dacă îți dorești cu adevărat, ei chiar pot să te ajute că să îți revolutionezi stilul de viață.

 Am început Revvolution cu 91 kg.

 Ce mi-a plăcut foarte mult în această săptămâna, a fost seminarul de biomecanică.

 Am învățat cum să execut exercițiile în mod corect și cum să evit accidentările în timpul orelor de sport.

 Cred că este un seminar extrem de util și participând la aceste seminarii am realizat că executam exercițiile în mod greșit în anii trecuți și rămân uimită câtă superficialitate există la unele săli de fitness.

 Am realizat că durerile mele din zona lombară sunt oarecum datorate și superficialității care există la multe săli de fitness, unde clientul este doar un business.

 

   În schimb, Valentin Vasile a creat nu doar un program de remodelare, ci un program unde sănătatea primează. Pentru că nu ai cum să fii sănătos dacă mergi la sală și execuți mișcările în mod incorect. Slăbești, dar după o perioadă pot apărea durerile și tu ești singurul care le va suporta.

Recunosc că nu a fost o săptămână ușoară. Pe lângă tentațiile de dulciuri, am avut și eu momente când ieșeam de la muncă  și mă uitam la colegii mei care ieșeau la pizza și eu eram cu geanta de sală, grăbindu-mă să ajung la antrenament.

 Știm cu toții cât este de bine în zona de confort  și cât de repede putem să renunțăm la obiceiurile sănătoase, înlocuindu-le cu cele nesănătoase.

 Dar aici apare minunata echipă Revvolution, care îți dă un mare impuls să ieși din zona de confort și să devii o variantă mai bună.

 

Dacă sunteți curioși ce se întâmplă mai departe, urmăriți-ne și săptămâna viitoare pentru următorul episod din călătoria Cristinei.