Am venit la Revvolution pentru ca aveam nevoie de sprijin. Aveam nevoie să ştiu că sunt supravegheată de un ochi critic… bine, mai mulți ochi :).  Aveam câteva cunoştinţe în ceea ce priveşte sportul şi nutriţia, dar faptul că făceam parte dintr-o comunitate și că a avut cine să mă ghideze, a fost fix ce aveam nevoie.

În primele 3 luni de Revvolution am slăbit 16 kg, apoi am ajuns la -20 kg în următoarele 2 luni, singură, urmând în continuare reperele alimentare și cu ceva mai puțin sport, dar constant: mers pe jos mult, cu bicicleta și ceva exerciții acasă.

În ceea ce priveşte planul alimentar, pot spune că primele 7 zile au fost mai grele, până m-am obișnuit cu ideea că trebuie să mă organizez mai bine (caserole cu mâncare la birou). Am început să gătesc, care a devenit ceva plăcut! După prima lună am învățat să fac alegerile potrivite din punct de vedere nutriţional în concediu, la restaurant, în benzinărie și la eventualele evenimente (nunți, zile de naştere). Mi-a plăcut mult planul alimentar și e foarte ușor de adoptat și adaptat.

Antrenamentele mi s-au parut incredibil de eficiente și fun. La fel, ușor de adaptat pentru nivelul fiecăruia. Sincer, nici mie nu îmi vine să cred că am avut asemenea rezultate cu doar 2 antrenamente pe săptămână. Awesome!

Consider ca mi-am atins obiectivele inițiale, chiar le-am depășit. Dar acum am noi obiective. It’s called (r)ev(v)olution! 🙂

Pentru mine, Revvolution înseamnă o echipă, în adevăratul sens al cuvântului, care chiar e acolo pentru tine când ai nevoie… e mare lucru! Revvolution a fost şi este o experienţă inedită, un boost de care aveam nevoie… şi cumva a devenit o dependenţă de care nu ştiu dacă o să scap vreodată.

Ceea ce este diferit la Revvolution este faptul că devine un stil de viață și nu o perioadă din viața ta în care slăbești un anumit număr de kilograme și apoi le pui la loc.

Am recomandat deja multor persoane Revvolution. Dacă vor să se simtă bine și să arate bine, acesta e locul de care au nevoie!