Am venit la Revvolution pentru ca aveam nevoie de o schimbare în viața mea. Simțeam că nu mai pot să continui cu stresul zilnic și alegerile făcute în grabă legate de mâncare.

ÎI dădusem follow lui Valentin pe Facebook acum câțiva ani. Când a creat acest nou concept am început să urmăresc pagina Revvolution. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar atunci când m-am hotărât să îmi schimb obiceiurile, am știut din prima că Revvolution este cea mai bună alegere.

Cu ajutorul programului Revvolution Online, am slăbit 20 de kilograme în 9 luni.

M-a uimit planul alimentar, pentru că era atât de divers. Fiind vegetariană, de multe ori sunt întrebată: și ce mănânci? o salată? Păi, da, dar și multe altele: lactate, ouă, fructe, nuci. Acum am colegi care mă roagă să le trimit rețetele de salate pe care le am în planul meu alimentar.

La început, antrenamentele mi s-au parut destul de grele. Dar vedeam schimbări de la săptămână la săptămână: puteam să fac mai multe repetări, iar la sfârșitul antrenamentului începeam să am din ce în ce mai multă energie! Acum abia aștept să le fac!

Nu m-am gandit niciodată să renunț. Primele 3 luni mi s-au părut cele mai dificile, dar pierdusem 9 kilograme și asta m-a impulsionat să continui.

Mi-am îndeplinit obiectivul acum mult timp, voiam doar să slăbesc 10 kilograme, dar acum noul meu obiectiv este să mențin rezultatele pe care le-am obținut.

Pentru mine, Revvolution a devenit un stil de viață. Planul alimentar mă ajută să fiu organizată atunci când fac cumpărăturile. Exercițiile îmi oferă un val de energie pe parcursul săptămânii. Stresul s-a diminuat și acum sunt mult mai activă!

Experiența Revvolution este excepțională! Suportul oferit din partea echipei Revvolution deși este un program Online; promptitudinea și profesionalismul cu care mi se răspunde mereu; videourile cu exerciții și planul alimentar – toate aceste lucruri mi-au creat o experiență frumoasă, fără stresul că sunt “la dietă”. A fost un parteneriat spre o viață mai sănătoasă, mai activă și mai fericită.
M-au ajutat tare mult incurajările nutritionistului pe grupul de suport online! Începusem programul în noiembrie, iar de sărbători am fost acasă, unde era miros de cozonaci și toate mâncărurile copilăriei! Sfaturile Taniei mi-au adus aminte ce era important: să fiu în armonie cu mine și corpul meu, și că pot mânca o felie de cozonac (dar totuși nu jumătate de cozonac, 3 farfurii de salată boeuf și încă vreo 10 sărmăluțe).

Am recomandat prietenilor și unii au început și ei Programul Revvolution, iar eu voi continua cu siguranță – pot spune ca programul a devenit parte din viața mea!