Am venit la Revvolution pentru a scăpa de kilogramele în plus. Mai multe metode dăduseră rezultate doar parțial înainte și eram dispus să încerc o altă nouă metodă. Un alt coleg de serviciu reușise înaintea mea să scape de multe kilograme prin programul Revvolution.  Și, acum, pot spune că și eu am pierdut kilograme, în total 12 în 4 luni. Nu voi spune că a fost ușor.

Pentru mine, planul alimentar a fost mai greu de respectat, în prima lună îmi era foame, dar alimentația diversificată m-a făcut să respect ceea ce era în meniu. Dar antrenamentele erau partea mea preferată, erau dinamice și arareori s-au repetat mișcările. Am fost privat de dulciuri, am suferit după ele, dar m-am obișnuit cu acest nou stil de viață, cu mâncare mai puțin grasă, dar sănătoasă. Îmi doresc să ajung la 90 de kg și mai am de lucrat, trebuie să  mai dau jos 3-4 kg, dar o voi face.

Pentru mine, Revvolution înseamnă programul care a funcționat, succesul promis care s-a materializat. Experiența a fost una bună pentru mine, calitatea echipei de aici este motivantă.