Am ajuns la Revvolution pentru a reveni la greutatea normală după mulți ani de încercări nereușite (diete, diverse programe de antrenamente).

Soția mi-a recomandat Revvolution dupa ce a urmărit timp de câteva luni poveștile de succes ale altor  participanți.

În săptămânile anterioare înscrierii, am aflat că doi prieteni au fost și ei la Revvolution și au avut rezultate spectaculoase (20 kg în 5 luni).  Am săbit aproximativ 13 kg în 4 luni.

Prima săptămână a fost mai dificilă, de acomodare cu orele, pregătitul caserolelor pentru birou.
Am fost plăcut surprins de meniul variat și de cât de sățioase sunt mesele (între timp am ajuns să tolerez și broccoli-ul). Mi-a fost ușor și pentru că meniurile țineau cont și de preferințele mele alimentare.

Antrenamentele sunt partea cea mai frumoasă din Revvolution. Îmi plac fiindcă nu se repetă, îmi place atmosfera din sală, relația dintre antrenori și revvolutionari. Mă bucur de fiecare dată de senzația de oboseală dupa un antrenament mai greu.

Mi-am atins obiectivul de a-mi schimba stilul de viață, iar în ceea ce privește greutatea dorită mai am puțin de tras, dar sigur voi ajunge acolo.

Revvolution înseamnă un nou inceput, o experiență unică ce m-a ajutat să depășesc obstacolele care până acum păreau de netrecut.