Am venit la Revvolution pentru că simțeam nevoia unei schimbări. Doream să slăbesc sănătos  și sa nu mai urmez dietele la moda care mi-au oferit doar satisfacții pe termen scurt. Despre Revvolution am aflat de pe internet, de pe rețelele de socializare, dar și de pe alte site-uri.

După ce am venit la Revvolution, schimbarea nu a întârziat: am slăbit 20 de kg în 5 luni. Am descoperit ce presupune planul alimentar personalizat, iar la început a fost destul de greu pentru că am intrat în contact pentru prima dată cu anumite ingrediente. După ce am citit prima carte a lui Valentin Vasile, “Stil de viață, nu dietă” am înțeles principiile și am adaptat planul alimentar propriului meu stil de viață. Planul alimentar este un ghid foarte bun, o busolă care te ajută să nu rătăcești drumul. În ceea ce privește antrenamentele, experiența mea a fost cu adevărat plină de energie! Am început direct la More pentru că nu reușeam să ajung la Grow din cauza orarului meu. La primul antrenament am obosit înainte de a finaliza încălzirea. Mi-a plăcut faptul că sunt antrenante, muzica te ajută și te motivează, iar antrenorii sunt acolo când ai nevoie de suport. Antrenamentele completează regimul alimentar și ajută la îndeplinirea obiectelor.

Recunosc că am apelat la un truc pentru a nu fi tentat să renunț: am făcut abonament pe 6 luni. Dar, sincer, nu m-am gândit niciodată să renunț după ce am venit la Revvolutin. De fapt, de fiecare dată aștept cu nerăbdare momentul când trebuie să înceapă antrenamentul.  Primul dintre obiective a fost îndeplinit: am ajuns la greutatea optimă, dar acum al stabilit alt țel, mai precis să îmi mențin greutatea până la sfârșitul anului 2018.

 

Pentru mine, Revvolution înseamnă pasiune, comunitate și rezultate peste așteptări. Înseamnă un loc în care se regăsesc cei care se confruntă cu probleme de greutate și nu numai. Aici am găsit instructori pasionați, personal amabil și condiții foarte bune de antrenament.
Mi-au trebuit 2 luni până ă mă decid să vin la Revvolution și dacă ar fi să aleg acum, nu aș ezita un moment. Mă bucur că am ales să vin la Revvolution pentru mine, pentru sănătatea și condiția mea fizica!