Cu toții ne dorim să arătam bine, ne uităm lung la cei care arată astfel și cu invidie la cei care mănâncă tot ce vor și nu au problema unui surplus de grăsime. Însă lucrurile nu se rezumă doar la atât, și asta am învățat la Revvolution.

Pe Valentin îl urmăream de ceva timp pe Facebook, vedeam poveștile de succes Revvolution, dar, ca să fiu sincer, nu eram foarte convins că sunt reale. Unele transformări erau chiar șocante.

Am avut o perioadă în care, după fiecare masă, simțeam o durere în partea dreaptă sus, în mod constant. După aproximativ un an de mers la numeroși medici, nu am aflat cauza reală a acelei dureri. Devenisem nervos, obosit psihic după atâtea investigații fără răspuns încât nici nu mai țineam cont de ce mănânc. Pe principiul, oricum mă doare, nu? Și acest lucru a avut si repercusiuni, și anume ajunsesem la aproximativ 98 de kg. Nu mă mai cântărisem de mult și când am făcut-o am avut un șoc, eram aproape de 100 de kg. Și atunci am zis că ceva trebuie să se schimbe, nu este normal. Primul lucru pe care l-am facut a fost să îmi comand cărțile lui Valentin Vasile și să mă apuc să le citesc. Pe măsură ce parcurgeam pagină cu pagină, începeam să înțeleg mai multe despre ce mănânc, cum mănânc și ce efecte are asta asupra organismului meu.

Programul Revvolution l-am început cu varianta online. Am vrut să văd mai întâi cât de greu este și pe lânga asta aveam și acea reticență de a merge la sala.

 

Dupa prima lună cu varianta online am văzut rezultate. Și aici nu mă refer doar la kg date jos (vreo 6 la număr), ci la faptul că nu mai aveam acea durere. M-am decis să vin la antrenamente, să discut față în față cu nutriționistul și cu Valentin și să continui această aventură.

Șocant a fost să vin și să nu găsesc deloc acea atmosferă de sală obișnuită, unde fiecare își vede de ce are de facut..

Trebuie să menționez că de fiecare dată când mă hotăram să merg la sală, trăiam cu acea senzație că mă voi duce acolo și voi întâlni aceleași persoane pline de mușchi, care nu fac decât să se vadă câte kilograme ridică fiecare, care reușește să facă mai multe repetări și așa mai departe. Și cam de fiecare dată chiar asta se întampla. Ba chiar unii dintre ei se uitau ciudat la mine pentru că ridicam doar 10-20 de kilograme fără să înțeleagă faptul că eu voiam să slăbesc, nu să cresc masa musculară. Și cu această preconcepție am venit și la Revvolution. Citisem că nu e vorba de așa ceva, dar parcă tot aveam acest feeling.

Însa nu s-a întâmplat nimic de genul acesta. Încă de la primul antrenament am înțeles că fiecare dintre noi venim aici cu același scop, fiecare cu obiectivul lui, mai aproape sau mai departe de îndeplinirea lui.

La Revvolution totul se face împreună, de la încălzire până la stretching și asta îți dă o stare de confort. Vezi că oamenii sunt aici cu același scop ca și tine, antrenorii sunt non-stop lângă tine, te susțin și te motivează, iar la final pleci chiar cu zâmbetul pe buze.

Partea ce iti ofera o reala satisfactie este că vezi rezultate zilnic, simți cum corpul ți se schimbă.

Desigur, nu e ușor, nu mergi la o plimbare și ai rezolvat problema. Trebuie să fii motivat, să îți dorești să reușești. Este foarte important să respecți planul alimentar, dar trebuie înțeles faptul că nu te înfometezi, nu vorbim de o dietă, ci de un mod de viață sănătos. Eu unul am trecut de la 2-3 mese pe zi la 3 mese principale și 3 gustări. Dar lucrurile sunt gândite în așa fel încât ceea ce mănânci să te hrănească, nu doar să te scape de senzația de foame.

După 3 luni de Revvolution am slăbit 15 kg și fără sa îmi propun asta. Inițial, pentru mine era suficient că nu mai aveam nicio durere. Însă acum satisfacția este și mai mare pentru că mă simt bine în pielea mea, sunt mai energic și mai plin de viață.

Dar asta nu înseamnă că mă opresc, voi continua cu Revvolution pentru că provoacă dependența, dependența de starea de bine.

Întreg conceptul, antrenamentele, planul alimentar, echipa cu adevărat schimbă vieți.

Multumesc, Revvolution!