Am ajuns la Revvolution după ce am câștigat o lună în program în urma unui concurs. Însă cunoșteam programul, mai participasem la câteva ediții în urmă cu 3 ani și mi-am dorit să continui. De Revvolution am aflat inițial de pe Facebook, din testimonialele before and after care arătau incredibil – rezultatele celorlalți m-au motivat și mă bucur că am reușit să îmi ating obiectivele.

Targetul meu inițial a fost de a slăbi 5 kg. Am slăbit 4 kg în prima lună de program, iar acum mi-am depășit considerabil targetul inițial.

Planul alimentar a însemnat reeducarea mea, în prima lună de program, spre a avea o alimentație sănătoasă și echilibrată. A presupus un efort de reeducare a organismului, dar acum e deja un mod de viață, fără a resimți constrângeri. Antrenamentele mi s-au părut puțin solicitante inițial. Am început cu nivelul Grow – primul nivel de intensitate – iar acum, după 4 luni de program, sunt în grupa Up (avansați). Pot spune că acum chiar am ajuns unde doream. Fiecare antrenament este pe cât de solicitant, pe atât de energizant. Deși ajung de multe ori obosită la antrenament, plec încărcată cu energie pozitivă.

Sesiunile de coaching cu Tania și Valentin au fost foarte utile. De fiecare data, specialiștii din program au fost acolo pentru a răspunde întrebărilor mele, adaptând meniul dacă a fost cazul. Am aflat, de asemenea, lucruri foarte utile în cadrul seminarului de biomecanică, iar Revvolution Army e un mod plăcut de a petrece o duminică la sală și de a cunoaște și alte persoane din program.

În acest moment am ajuns la greutatea din second target. Estimativ 50 de kg. Sunt în cea mai bună formă din ultimii ani și îmi doresc să mă mențin. Mi-am dorit tare mult să ajung la Up. Nu îmi doresc sa renunț. Am găsit aici antrenamentele variate pe care mi le doream și am reușit să fac schimbările necesare în alimentație.

Experiența Revvolution până în acest moment mi-a depășit așteptările. Am atins obiectivele avute și mă simt în cea mai bună formă de până acum. Pentru cine își dorește o schimbare și să își transforme planurile în realitate, Revvolution este programul potrivit. Cu voința de a face schimbări și cu ajutorul programului, este doar o chestiune de timp până poți ajunge la rezultatul dorit și de a-l menține.