Am aflat de Revvolution prin intermediul prietenilor. Am ales să mă înscriu în cadrul programului pentru a-mi schimba stilul de alimentație și pentru a face o schimbare în viața mea. M‐au atras planul alimentar și echipa care m-au motivat să lupt pentru binele meu.

Targetul meu este să ajung undeva la greutatea de 70 de kilograme. Cu ajutorul echipei Revvolution și cu voință am reușit să slăbesc 22 – 23 kg în 6 ediții.

Planul alimentar a fost super ok și am putut să îl urmez cu ușurință.

Un alt lucru care mi-a plăcut au fost antrenamentele care au fost foarte ok, iar antrenorii mereu au fost, sunt și vor fi în sprijinul meu.

Momentan, călătoria către atingerea obiectivului meu nu se oprește aici, iar distanța rămasă este una foarte mică. Îmbinând sportul cu o alimentație corectă cu siguranță voi ajunge unde mi-am propus.

Pe parcursul celor 6 ediții am reușit să mă motivez, să respect planul alimentar și să particip la antrenamente, însă, nu voi nega, am avut și un moment de slăbiciune în care m-am gândit să renunț. Din fericire, am avut parte de suportul comunității, cei din jur mi-au fost alături, iar antrenorii m-au motivat și m-au ajutat să înțeleg că renunțarea nu este o soluție, ci că trebuie să merg înainte și să mă bucur de progresul meu, pentru că mai am foarte puțin până la greutatea la care îmi doresc să ajung.

Este o experiență frumoasă, unde prin sport, alimentație corectă și motivare am reușit să fac ceva pentru sănătatea corpului meu.

Tuturor prietenilor mei le recomand Revvolution pentru ca și ei să facă o schimbare în viața lor.