Am venit la Revvolution pentru că îmi doream să slăbesc, însă într-un mod corect, urmând sfaturi de la profesionişti, atât pe parte de nutriţie cât şi pe parte de sport.

Am fost uimit de rezultatele unei colege de muncă şi când am întrebat-o cum a reuşit, mi-a povestit despre Revvolution, aşa că m-am decis să vin şi eu.

Am reuşit ca în 3 luni de Revvolution să slăbesc 15 kg, iar cel mai important este că pe parcurs nu am pierdut din masă musculară.

Toată lumea m-a întrebat cum e posibil să ţin un regim alimentar, însă eu nu l-am perceput ca un regim, ci ca pe un stil de viaţă sănătos. Mesele au fost bine echilibrate iar gustările au venit la momentul potrivit ceea ce fac din planul alimentar o placere. De asemenea, existând 2 variante ale planului alimentar, îţi oferă o flexibilitate sporită făcându-l cu atât mai uşor de urmat.

Am făcut câte 3 antrenamente pe săptămână, care au fost ca o gură de aer. Pentru că după o zi de muncă te ajută să scapi de stres. Sunt foarte dinamice, complexe şi ne ajută să ne depăşim limitele.

Până la urmă, Revvolution, din punctul meu de vedere, înseamnă să îţi depăşeşti limitele. Antrenamentele sunt mai frumoase când ai antrenori profesionişti pe care ajungi să îi vezi ca pe nişte prieteni.

Mă bucur pentru că nu mi-am dorit niciodată să renunţ. Văzând rezultatele muncii mă ambiţionam, iar când am întâmpinat orice mic hop, sfaturile antrenorilor şi nutriţioniştilor m-au ajutat să trec peste.

Am reuşit să îmi ating scopul la capitolul slăbit, însă de acum obiectivul meu este să mă axez pe dezvoltarea masei musculare prin programul Strength.

Pentru mine, Revvolution înseamnă un nou stil de viaţă, o nouă călătorie în fiecare zi, iar ca în multe călătorii drumul este mai interesant decât destinaţia. Nu vreau să vorbesc la trecut despre experinţa aceasta pentru că sunt Revvolutionar activ şi asta spune tot.

Sună utipic când vorbim despre antrenamente fizice şi plan alimentar însă mi-a plăcut tot, până şi poziţionarea în oraş este una facilă.

Recomand programul şi altor persoane care vor o călătorie frumoasă, ce pentru mine a devenit un stil de viaţă.