Am aflat de Revvolution de la un prieten care la rândul lui aflase despre program de pe rețelele de socializare. Apoi mi-am făcut research-ul pe net și printre cunoștințele care au fost înscrise în program în trecut. Alegerea de a veni la Revvolution am făcut-o datorită programului bazat atât pe nutriție, cât și pe antrenamentele care dau “dependență”. 🙂

În primele 3 luni am dat jos aproximativ 10 kg and keep going. Targetul inițial a fost să slăbesc, dar pe parcurs s-a transformat dintr-un target într-o dorință, o dorință de a adopta un stil de viață sănătos.

Planul alimentar este diversificat și cu suficientă mâncare. În prima săptămână a fost puțin mai dificil până mi-am intrat în ritm, dar aplicația mi-a fost de ajutor și lucrurile s-au simplificat rapid și cumva mi le-am însușit fără să mă mai gândesc la restricții.

Antrenamentele sunt absolut geniale! Atât tipul de exerciții pe care le facem, cât și antrenorii și vibe-ul pe care îl simți încă de când intri pe ușa de la intrare. Când începi să te gândești că o să îți fie dor de antrenamente când te pregătești de vacanță atunci îți dai seama cât de mult le apreciezi. 🙂

Programul cu toate sesiunile de coaching, consultanță, recuperări și seminarii chiar te ajută să îți schimbi stilul de viață și să înțelegi că nu e o călătorie grea, ci una plăcută cu suport și informații adiționale când simți că te-ai abătut sau că ai vrea să înțelegi și mai bine ce să faci. I-am specificat Taniei într-una dintre sesiunile de consultanță că merg la ea ca la psiholog. 🙂

Din punct de vedere greutate sunt undeva la mijlocul călătoriei, dar așa cum am spus mai sus, programul mi-a transformat obiectivul pe care l-am avut la prima consultație cu Valentin Vasile (cel de a scăpa de kilogramele în plus – aprox 20kg) într-unul pe termen lung – de a-mi schimba și îmbunătăți stilul de viață.

Nu a existat un moment în care să îmi doresc să renunț. Am avut o luna în care lucrurile nu s-au mișcat atât de repede cum mă așteptam, dar acest lucru m-a făcut să îmi asum și să mă recalibrez în următoarea lună.

Overall, pot spune că a fost o experiență foarte frumoasă și plină de informații noi și extra self attention pentru a mă înțelege atât în momentele grele cât și în cele bune. Cel mai mult apreciez oamenii care sunt implicați în program, plăcerea antrenorilor de a fi lângă tine și a-ți oferi suport și starea de bine pe care o ai de fiecare dată când intri în sală.

Fiecare persoană simte când a atins momentul de “picătura care a umplut paharul”, momentul în care chiar își dorește să facă o schimbare în bine – când se întâmplă asta, Revvolution este cea mai bună alegere pe care o poți face fără urmă de regret. Devotamentul oamenilor implicați în programul Revvolution combinat cu drive-ul din momentele critice fac minuni.