Am aflat de Revvolution printr-o prietenă care se alăturase programului în iunie 2017 și care mi-a povestit despre orele de sport, seminarii, planul de nutriție și cât de mult a reușit să slăbească într-un timp scurt. Și cum și eu imi doream să scap de kilogramele în plus, am decis să mă alătur și eu acestei mari familii Revvolution.

Odată cu intrarea la facultate, cu toată libertatea, dar și sesiunile care au venit cu ea, am început să mă neglijez, să mănânc cum și pe unde apucam, iar mișcarea se transformase doar în cei câțiva pași între clasa și curtea facultății. Și, bineînțeles, cântarul a început să fie mai mult decât neprietenos, starea mea psihică a început să se degradeze, nu mai aveam încredere în mine, uram să merg la cumpărături și să nu intru în hainele pe care doream să le port.

Am început experiența Revvolution în luna iulie, deja mă apucasem de câteva săptămâni să mănânc sănătos și încercam să fac sport acasă, așa că programul a apărut la fix în viața mea.  De pe 3 iulie până astăzi, am reușit să dau jos 11 kg de grăsime și gânduri urâte și să fiu sănătoasă și fericită.

Am doar 19 ani 🙂

Ce mi-a placut la Revvolution? E o familie frumoasă, gata să te ajute în orice moment. Orele de sport sunt incredibile, mereu extrem de diversificate, iar la sfârșitul antrenamentelor parcă ești de 10 ori mai puternic. Se spune că la finalul unei ore de sport te simți la fel de bine ca și când ai fi mâncat o felie de tort de ciocolată. După o oră la Revvolution, te simți ca și cum ai fi mâncat un tort întreg. Oamenii sunt frumoși, veseli și e imposibil să pleci de acolo fără să ai zâmbetul pe buze.

Oricine zice că nu a fost greu să începi să mănânci sănătos, minte. A fost greu, mai ales că înainte să mă apuc să slăbesc ajunsesem să mănânc în fiecare seară în oraș, la un fast-food și să acompaniez finalul cinei și cu o gogoașă sau o prajitură. Dar mi-am dorit atât de mult să slăbesc, încat a trebuit să renunț la ulei, dulciuri, pâine. Meniurile oferite de Revvolution sunt gustoase și extrem de sățioase, uneori simțeam că nu pot să mănânc atâtea mese pe zi pentru că nu îmi era deloc foame.

Pentru mine, Revvolution înseamnă motivul pentru care mă uit în oglindă și sunt fericită, toate vizitele la mall în care nu mai plâng în cabinele de probă, cumpărăturile în care trec pe lângă raionul de pâine și nici nu întorc capul (pâinea era viața mea înainte), lejeritatea cu care aleg să merg la piscină și încrederea în mine pe care am recâștigat-o. Revvolution este o a doua familie care m-a ajutat să fiu fericită și mi-a arătat că a fi sănătos și avea un corp frumos este mai ușor decât aș fi crezut.