Am decis să intru în programul Revvolution să fiu sănătoasă și în formă și să-mi schimb stilul de viaţă sub îndrumarea specialiștilor. Cu puțin timp înainte să aflu de program, analizele îmi arătaseră că riscăm să ajung diabetică, începusem să am probleme cu tensiunea arterială și nu mă simțeam bine. Nu reușeam să ajung să fac sport și mâncam pe fugă.

Era clar că trebuia să iau măsuri. Așa că atunci când am auzit că există un loc în care poți avea rezultate spectaculoase pe care le poți păstra chiar pentru restul vieții și în care faci sport de plăcere nu am ezitat să mă înscriu.

Într-o zi, îi spuneam unei colege de la serviciu că trebuie neapărat să încep să fac sport și să schimb alimentația ca să dau jos kilogramele în plus. Și atunci mi-a povestit despre Revvolution. Am intrat pe site-ul programului şi am văzut și postările de pe Facebook. Și așa a început și revvolutia mea.

Am scăpat de 10 kg în mai puțin de trei luni de Revvolution. La prima ediție m-am înscris pe ultima sută de metri și am început planul alimentar mai târziu, dar tot am slăbit 5 kg. Ulterior am mai fost plecată în deplasări sau în vacantă în locuri cu multe tentații, dar am continuat să slăbesc.

Dacă vrei cu adevărat să slăbeşti, cel mai bine este să urmezi sfaturile nutriţionistului. Iar cu Tania Fântâna este o delectare să vorbești. Atâta timp cât am respectat strict sfaturile ei, am slăbit mult. Pentru a scăpa de kilogramele nedorite, în proporție de 80% contează planul alimentar şi 20% mişcarea (am reținut procentele de la seminariile din program).

Nu este greu să urmezi planul alimentar. Chiar descoperi multe gusturi noi și mâncarea este mai gustoasă, dacă o pregăteşti după recomandările Taniei.

La început nici nu puteam mânca tot, era prea mult, așa că am micșorat porția. Iar dacă nu am timp să gătesc, urmez planul alternativ-varianta rapidă. Și dacă nu-mi place ceva, caut în ghidul pentru înlocuiri.

De-abia aștept de fiecare dată să ajung la antrenamente. Nu mă plictisesc, sunt variate, antrenorii sunt atenți, te motivează și îți arată cum să execuți corect exercițiile. Și sunt foarte plăcuţi. Vii de drag la sală. Iar după antrenament, ești plin de energie pozitivă.

Pentru mine, Revvolution reprezintă şansa de a redobândi starea de bine. Nu doar că am slăbit și am cu totul alt tonus, dar cei din jur mi-au spus că parcă sunt alt om și parcă strălucesc. Sunt mult mai energică și cu poftă de viaţă. E o bucurie.

Experienţa Revvolution este o plăcere pe care vreau să o păstrez… satisfacția reușitei!

Energia pozitivă, zâmbetele, varietatea exercițiilor și a planului alimentar sunt aspectele ce mi-au plăcut şi care, cu siguranţă, mă fac să continui să vin la Revvolution!