Am aflat de Revvolution prin intermediul unor prieteni care au participat în cadrul acestui program și au niște rezultate uimitoare precum și prin intermediul rețelelor de socializare.

Am luat decizia de a venit la Revvolution pentru că îmi doream să slăbesc în mod sănătos, să învăț cum să am o alimentație echilibrată și să fac și ceva sport. M-a atras la program faptul că îmbină toate aceste elemente și de asemenea rezultatele celorlați participanți vizibile pe rețelele de socializare.

Inițial nu am venit cu gândul de a ajunge la un anumit număr de kilograme, ci de a mă resimți bine în pielea mea. Am slăbit 16,5 kg pe parcursul a 6 ediții.

Planul alimentar nu mi se pare dificil de urmat pentru că este construit pe baza preferințelor personale și este foarte variat. Totodată am descoperit combinații noi de alimente.

Am avut momente în care antrenamentele mi s-au părut peste puterile mele, însă cu sprijinul antrenorilor am reușit să mă autodepășesc. Apreciez faptul că antrenorii încurajează ca fiecare să lucreze în ritmul lui, dar și că îți oferă acel impuls când ai nevoie, mereu vin cu drag la clase. Îmi place faptul că ai posibilitatea de a recupera antrenamentele, iar sesiunile de consultanță în nutriție m-au ajutat să învăț să-mi organizez mesele și cum să combin alimentele.

Pe parcursul timpului îmi doresc să mențin rezultatele pe care le-am obținut datorită acestui program și să-mi tonific musculatura. Nu m-am gândit în nicio clipă să renunț!

Mi-am dorit să fac această schimbare pentru sănătatea mea și pentru că ajunsesem într-un punct în care nu mă mai simțeam bine în pielea mea. Am primit multe încurajări din partea familiei, prietenilor, antrenorilor și specialiștilor în nutriție Revvolution, iar pe măsură ce am început să văd modificări în mărimile hainelor acest lucru m-a motivat și mai tare.

Îmi place cel mai mult faptul că acest program include toate elementele pentru a slăbi sănătos: plan alimentar personalizat, antrenamente dinamice și suport moral. Per ansamblu, experiența Revvolution mi se pare grozavă pentru că pe lângă faptul că slăbești, ai ocazia de a-ți demonstra ție cât de puternic și motivat ești.

Vă recomand să vă înscrieți în programul Revvolution pentru că vă ajută să slăbiți într-un mod sănătos și organizat, să vă recăpătați încrederea în voi și să descoperiți că sportul poate fi și distractiv.