Îmi doream să slăbesc într-un mod controlat de ceva timp iar o cunoștință a fost în programul Revvolution și am văzut rezultatele ei. Am slăbit 18 kg în 8 luni.

Nu mi-a fost greu să urmez planul alimentar – dacă la început am întâlnit câteva mese care nu m-au avantajat, am discutat cu nutriționistul programului și am primit imediat soluții. Antrenamentele îmi plac foarte mult, au un plus mare prin faptul că nu se repetă , deci nu te poți plictisi.

Inițial, planificasem sa particip în program pentru 3 sau 4 luni, dar începând cu ediția Noiembrie 2017 și până în prezent, am fost și sunt înscrisă în program. Am început la clasa Grow, primul nivel de intensitate, iar dupa 8 ediții am ajuns la grupa UP, al treilea nivel. Am o condiție fizică mult mai bună, procentul de grăsime a scăzut cu 13%, iar vârsta metabolică s-a înjumătățit!

Primul obiectiv mi l-am atins de mult, însă pe parcurs mi-am dat seama ca pot mult mai mult si lucrez la asta. Revvolution este un program de sport și nutriție foarte potrivit mie. A fost și este o experiență frumoasă pentru mine iar cel mai mult mi-au placut antrenamentele. Voi continua să vin la Revvolution, chiar am recomandat programul mai multor persoane dintre care o parte mi-au urmat sfatul și s-au înscris la rândul lor în program.