Înițial, am aflat de cartea „Stil de viață, nu dietă” a lui Valentin Vasile de la un prieten al cumnatului meu. Îmi spusese că el avea un stil de viață sănătos, iar rezultatele se vedeau cu ochiul liber  Ulterior, am căutat cartea și așa am aflat și de conceptul „Revvolution”. Am urmărit câteva luni de zile pagina de facebook și m-am decis să mă înscriu la Revvolution, unde am întâlnit oameni minunați.

Deși am recurs de-a lungul vieții la diferite metode incluzând pastile și ceaiuri de slăbit si am incercat tot felul de diete care mai de care mai ciudate și mai promițătoare, „Revvolution” m-a ajutat să slăbesc aproape șapte kilograme în două luni și jumătate. Este adevărat că nu toate sunt de grăsime, dar este foarte greu, dintr-o dată să nu mai mănânci o mulțime de produse care înainte de planul alimentar erau un festin, o plăcere.

M-a cucerit din prima ideea de a ține un plan alimentar și, mai ales, să știu că e cineva care îmi poate răspunde mereu la nelămuririle sau întrebările mele. Planul alimentar nu este foarte greu de ținut, dar nici ușor, mai ales când ai în casă încă doi gurmanzi și pofticioși. Am fost încântată de conținutul acestuia, fiind foarte puține alimente care nu îmi plac. Cel mai greu a fost începutul pentru că îmi lipseau foarte mult dulciurile și pâinea.

Antrenamentele sunt grele, sunt intense, dar de fiecare dată m-am străduit să le fac cât mai corect. Îmi place extrem de mult că acestea sunt foarte diversificate și nu seamănă între ele. Pe scurt, nu ai cum să te plictisești, ca să nu mai vorbim de starea de bine pe care o am la sfârșitul antrenamentului.

De când am intrat în program, nu m-am gândit niciodată să renunț. Din contră, eram foarte supărată pe mine când mai călcam strâmb în privința planului alimentar, iar antrenamentele, dacă ar fi fost zilnice, aș fi venit cu cea mai mare plăcere. Obiectivele, nu pot să spun că mi le-am îndeplinit în totalitate, dar sunt mulțumită de ceea ce am învățat și realizat până acum. Cu siguranță că nu mă voi lăsa și voi încerca ă perseverez în continuare.

Experiența „Revvolution” a fost pentru mine ca o gură de aer proaspătă. Am învățat multe. Am învățat, în primul rând, să mănânc sănătos. Chiar dacă produsele din comerț nu sunt 100% naturale, modul în care le prepar este diferit și acest lucru se simte. Acum, reușesc să am cinci mese pe zi, trei mese principale și două gustări, deși colegii mai râd de mine câteodată când mă văd cu punguța după mine.

Cel mai mult din program mi-au plăcut oamenii care fac parte din echipă, gata mereu să te învețe și să te ajute. Cu siguranță voi recomanda acest program tuturor cunoscuților și persoanelor care au nevoie, iar pentru mine…mi-aș dori enorm să mai pot veni în continuare.  Ar fi mult mai multe de spus, numai cuvinte de laudă. Mulțumesc, „Revvolution”, că m-ai învățat să mănânc și să trăiesc sănătos!