Mereu am avut probleme cu greutatea, iar de-a lungul timpului am încercat diverse diete, dar niciuna nu părea să dea rezultatele așteptate. De Valentin Vasile auzisem întâmplător. Eram fascinată de munca lui și de programul Revvolution pe care l-a creat. Program prin care oamenii puteau acum să-și schimbe stilul de viață,  să slăbească sănătos, și asta fără tot felul de diete minune.

Fratele meu știa cât de mult îmi doresc să mă înscriu la Revvolution și mi-a făcut cadou un abonament la ei. După, totul a venit de la sine. Îmi plăcea așa de mult la antrenamentele lor încât n-am mai putut renunța. Am pornit de la grupa MORE (începători) și ușor, ușor am ajuns la grupa PRO (profesioniști).

Prima întâlnire cu Valentin a fost cu emoții. Știam că este un profesionist și că își ia munca în serios. Mi-a plăcut foarte mult abordarea lui holistică și susținerea pe care o arată cursanților.

Revvolution este pentru mine ca o a doua familie

 

Alături de echipa Revvolution am reușit să slăbesc peste 11 kilograme și aici am învățat ce înseamnă un antrenament eficient. Am înțeles cât de important este să execuți corect mișcările.

Mă bucur că Revvolution face parte din viața mea, iar eu sunt parte din comunitate. În decursul anilor am încercat și alte săli de sport, dar conceputul găsit la Revvolution este unic. Aici mă regăsesc în fiecare ecercițiu. Partea din finalul antrenamentelor, atunci când facem stretching mă face să realizez că timpul investit în mine este cel mai important.

Revvolution este pentru mine ca o a doua familie care mă susține și îmi dă încredere în forțele mele și mă ajută să-mi depășesc teama de eșec.